Αρχική Αθλητικά νέα Ο Ζοζέ Μουρίνιο «χίλιασε» στην προπονητική καριέρα του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο «χίλιασε» στην προπονητική καριέρα του [vids]

0
Dodekanisos

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, έφτασε τους 1.000 αγώνες στην προπονητική καριέρα του και το πανηγύρισε δεόντως. 

Ο τρομερός Ελ Σααραουί πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στις καθυστερήσεις και η Ρόμα νίκησε με 2-1 τη Σασουόλο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Serie A

Η Ρόμα πανηγύρισε το απόλυτο (τρεις στις τρεις νίκες) στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε τα 1.000 παιχνίδια ως πρώτος προπονητής στην καριέρα του. Ένα επίτευγμα που το πανηγύρισε έξαλλα.

«Δεν ήθελα να χάσω γιατί μετά δεν θα είχα να δηλώσω τίποτα»

Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης. «Στην εβδομάδα αυτή κορόιδευα ακόμα και τον εαυτό μου όταν έλεγα σε όλους πως δεν ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν το ματς αριθμός 1.000. Ήταν σημαντικό για μένα. Τώρα θα θυμάμαι πως το ματς νούμερο 1.000 ήταν αυτό. Δεν ήθελα να χάσω. Είχα έναν τρομακτικό φόβο σχετικά με αυτή τη ανάμνηση.

Στα 20 τελευταία λεπτά ο Ρουί Πατρίσιο έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις. Ενώ εμείς χάσαμε γκολ μπροστά σε άδεια εστία. Για έναν ουδέτερο φίλαθλο, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στον πανηγυρισμό μου για το γκολ του Ελ Σααραουί, δεν ήμουν 58 ετών αλλά 12-14, όταν άρχισα να ονειρεύομαι. Ήταν η κούρσα ενός παιδιού.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ντιονίζι και στην ομάδα του, έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εάν είχαν νικήσει δεν θα είχα να δηλώσω τίποτα», τόνισε.

ΕΔΩ διαβάστε μερικά ιστορικά ρεκόρ και ατάκες που έμειναν στην ιστορία από τον «Special One».

Η ανάρτηση της Ρόμα για το επίτευγμα του Μουρίνιο

Τέλος, θαυμάσια ήταν και η ανάρτηση της Ρόμα για τα 1.000 παιχνίδια του «Special One». Οι «τζιαλορόσι» με ένα ωραίο βίντεο θυμήθηκαν κάποιους από τους γνωστότερους πανηγυρισμούς του Πορτογάλου τεχνικού στην καριέρα του.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments