Αρχική Videos “O Ζελένσκυ …ξεπουλά την Ουκρανία στη Δύση!”

“O Ζελένσκυ …ξεπουλά την Ουκρανία στη Δύση!”

0

Ενώ οι πολίτες της Ουκρανίας πεθαίνουν στο πεδίο της μάχης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ξεπουλά την κρατική επικράτεια, δήλωσε ο Μικ Γουάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ιρλανδία.

«Η ζημιά που έγινε στην Ουκρανία είναι τεράστια και, δυστυχώς, ο Ζελένσκι χρησιμοποίησε τη σύγκρουση για να πουλήσει… Για τί πεθαίνουν οι Ουκρανοί της εργατικής τάξης;» ρώτησε ο Γουάλας. Δήλωσε ότι περισσότερα από τρία εκατομμύρια εκτάρια ουκρανικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων ανήκουν σε δυτικές εταιρείες. Ο Γουάλας έχει επανειλημμένα ζητήσει τον τερματισμό των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι μόνο οι δυτικές χώρες επωφελούνται από τη σύγκρουση στη χώρα αυτή.

Στο μεταξύ, η Αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία τη Δευτέρα, ύψους 74 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ανακοίνωση διευκρίνισε ότι η νέα βοήθεια περιλαμβάνει 70 στρατιωτικά οχήματα, μεταξύ των οποίων: 28 τεθωρακισμένα οχήματα M113, 14 οχήματα ειδικών επιχειρήσεων, 28 μεσαία φορτηγά MAN 40M και 14 ρυμουλκούμενα, και πυρομαχικά πυροβολικού των 105 χλστ. Αυτές οι δεσμεύσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα ανεβάζουν τη συνολική συνεισφορά της Αυστραλίας στην υποστήριξη της Ουκρανίας σε 790 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 610 εκατομμυρίων δολαρίων σε στρατιωτική βοήθεια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments