Αρχική Videos “Ο Ζελένσκυ …ιδιοποιήθηκε 400 εκ. δολλάρια!”

“Ο Ζελένσκυ …ιδιοποιήθηκε 400 εκ. δολλάρια!”

0

«Φωτιές» άναψε και πάλι ο Αμερικανός δημοσιογράφος, βραβευμένος με πούλιτζερ Seymour Hersh. Αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι «ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky και η συνοδεία του ιδιοποιήθηκαν τουλάχιστον 400 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια που δόθηκαν στην Ουκρανία για την αγορά καυσίμου ντίζελ».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χερς, ο Ζελένσκι αγοράζει ρωσικά καύσιμα πληρωμένα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων. «Ο Ζελένσκι αγόραζε ντίζελ από τους Ρώσους με έκπτωση. Και ποιος θα πληρώσει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο; Εμείς. Παράλληλα είναι άγνωστο πόσο πληρώνει η ουκρανική πλευρά ανά γαλόνι. Ο Ζελένσκι και πολλοί από το περιβάλλον του υπεξαίρεσαν αμέτρητα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προορίζονταν να πληρώσουν για το ντίζελ».

Ο Χερς επεσήμανε ότι, σύμφωνα με μια εκτίμηση αναλυτών της CIA, «τουλάχιστον 400 εκατομμύρια δολάρια υπεξαιρέθηκαν» πέρυσι. Προηγουμένως, στις 8 Φεβρουαρίου, ο Αμερικανός δημοσιογράφος δημοσίευσε την έρευνά του για τις εκρήξεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και Nord Stream 2, στην οποία, επικαλούμενος πηγή, δήλωσε ότι αμερικανοί δύτες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς κάτω από τον αγωγό, κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων «Baltops», και ότι τρεις μήνες αργότερα ενεργοποιήθηκαν από τις νορβηγικές ειδικές

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments