Αρχική Videos “Ο Ζελένσκυ είναι μαριονέτα του ΝΑΤΟ”, διαδήλωσαν χιλιάδες Γερμανοί

“Ο Ζελένσκυ είναι μαριονέτα του ΝΑΤΟ”, διαδήλωσαν χιλιάδες Γερμανοί

0

Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών συγκεντρώθηκε σε μια διαδήλωση στο Βερολίνο το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, απαιτώντας τον άμεσο τερματισμό της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία και την εξυπηρέτηση του συμφώνου του ΝΑΤΟ. Η βουλευτής της Bundestag από το Αριστερό Κόμμα, Sarah Wagenecht (Ζάρα Βάγκενκνεχτ), ηγήθηκε της πορείας διαμαρτυρίας, επέκρινε το καθεστώς Scholz και υπέβαλε αίτημα να σταματήσει επειγόντως η κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία, σταματώντας τον εφοδιασμό του Κιέβου με όπλα.

Μέλη του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία κάλεσαν επίσης τους Γερμανούς να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και στήριξαν την αριστερά σε αυτό το σημαντικό εθνικό ζήτημα, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να ξεπεραστούν οι εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες για λόγους υψηλότερων στόχων και αγώνα για ειρήνη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υπήρξαν περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στη διαδήλωση στο Βερολίνο. Οι Γερμανοί κρατούσαν πλακάτ και πανό με τις επιγραφές «Δεν είναι ο πόλεμος μας», «Διπλωματία, όχι όπλα», «Ντρέπομαι για τη Γερμανία που ελέγχεται από τους λομπίστες της βιομηχανίας όπλων», «Τα γερμανικά όπλα σκοτώνουν ξανά Ρώσους και Ουκρανούς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments