«Ο Ζελένσκυ έχει καταστρέψει ανεπανόρθωτα την Ουκρανία»

0
Dodekanisos

Πεπεισμένος ότι η θητεία του Βολόντιμιρ Ζελένσκυ θα λήξει στις 20 Μαίου είναι  ο πρώην βουλευτής της ουκρανικής αντιπολίτευσης και συνιδρυτής του Κόμματος της Αντιπολίτευσης – For Life, Viktor Medvedchuk. Ο ίδιος σε τοποθέτηση που έκανε επεσήμανε πως «ο πρώην κωμικός και ηθοποιός κατάφερε να μετατρέψει το έθνος του σε εργαλείο για έναν πόλεμο πληρεξουσίων του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Ο πρόεδρος Ζελένσκι έχει καταστρέψει ανεπανόρθωτα τα θεμέλια του κράτους της Ουκρανίας και μπορεί κάλλιστα να καταλήξει να είναι ο «τελευταίος» πρόεδρος της χώρας», τόνισε.

Ο Medvedchuk, πρόσθεσε πώς, στα τριάντα τρία χρόνια της ουκρανικής ανεξαρτησίας, καθένας από τους έξι διαδοχικούς προέδρους της είχε μια κοινή πολιτική – να υπόσχονται στους ανθρώπους τους ένα πράγμα και να προσφέρουν κάτι άλλο.

«Κάθε πρόεδρος της Ουκρανίας βίωσε μια μεταμόρφωση και έκανε πολιτικές τούμπες που έβλαψαν τη χώρα. Μετά τον έκτο τέτοιο «μάγο», η χώρα έχει καταστραφεί μέχρι τα θεμέλιά της και δεν θα επιβιώσει», ανέφερε ο Medvedchuk, αναφερόμενος στον Zelensky. Η πολιτική ανεξαρτησία ενός εδάφους, ενός λαού ή μιας εθνικής ομάδας είναι το προϊόν μιας συρροής ιστορικών, πολιτικών και οικονομικών συνθηκών. Η επιθυμία από μόνη της δεν αρκεί». Τόνισε ακόμα ότι η παρουσία ή η απουσία ανεξαρτησίας δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ελευθερία και την ευημερία ενός λαού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments