Αρχική Videos Ο Ζελένσκι ζήτησε περισσότερα από τους Αμερικανούς

Ο Ζελένσκι ζήτησε περισσότερα από τους Αμερικανούς

0

Περισσότερη βοήθεια από τις ΗΠΑ ζήτησε από τον Joe Biden ο Volodimir Zelensky κατά την διάρκεια συνάντησης του στην Ουάσινγκτον. Ζήτησε περισσότερα πυραυλικά συστήματα Patriot, πιο πολύ πυροβολικό μαζί με αμερικανικά άρματα μάχης και αεροπλάνα.

 

«Η Ουκρανία δεν ζήτησε ποτέ από αμερικανούς στρατιώτες να πολεμήσουν στο έδαφός μας για εμάς», είπε ο Ζελένσκι σε ομιλία του στο Κογκρέσο. «Σας διαβεβαιώνω ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες μπορούν να ελέγχουν τέλεια τα αμερικανικά τανκς και τα αεροπλάνα μόνοι τους. Έχουμε πυροβολικό, ναι. Σας ευχαριστώ. Έχουμε. Είναι αρκετό; Ειλικρινά, όχι πραγματικά. Για να διασφαλιστεί ότι το Bahmut δεν είναι απλώς ένα οχυρό που κρατά πίσω τον ρωσικό στρατό, αλλά ότι ο ρωσικός στρατός θα υποχωρήσει εντελώς, χρειάζονται περισσότερα κανόνια και οβίδες. Αν ναι, όπως και η μάχη της Σαρατόγκα, η μάχη για το Μπαχμούτ θα αλλάξει την τροχιά του πολέμου μας για ανεξαρτησία και ελευθερία».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Τα φονικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ιράν που στάλθηκαν στη Ρωσία κατά εκατοντάδες, έχουν γίνει απειλή για την κρίσιμη υποδομή μας. Έτσι, ένας τρομοκράτης βρήκε έναν άλλο. Είναι θέμα χρόνου να χτυπήσουν τους άλλους συμμάχους σας, αν δεν τους σταματήσουμε τώρα. Πρέπει να το κάνουμε. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού μεταξύ μας στη συμμαχία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments