Αρχική Videos “O Ζελένσκι μας έβαλε στο χείλος μιας αβύσσου”

“O Ζελένσκι μας έβαλε στο χείλος μιας αβύσσου”

0

“O Ζελένσκι μας έβαλε στο χείλος μιας αβύσσου”, έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο twitter o Γάλλος πολιτικός Florian Filippo, με αφορμή το θέμα με τους πυραύλους που έπεσαν στην Πολωνία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε τα εξής:

“Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην Πολωνία. Ακόμη και οι Αμερικανοί απαντούν ότι ο πύραυλος είναι από την Ουκρανία. Μετά από αυτή την εξαιρετικά επικίνδυνη πρόκληση, πρέπει να παραδώσει τα όπλα που του παρέχονται και να επιστρέψει τα χρήματα. Με τα τρελά του ψέματα, μας έβαλε στο χείλος μιας αβύσσου, στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, και αυτό δεν μπορεί παρά να έχει συνέπειες!”.

Ο ίδιος προέτρεψε επίσης τη Γαλλία να σταματήσει να αυτοκαταστρέφεται για χάρη του καθεστώτος του Κιέβου, όπως είπε χαρακτηριστικά. Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο οβίδες έπεσαν στο Λούμπλιν στα σύνορα με την Ουκρανία. Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ειδικοί εντόπισαν τα συντρίμμια στις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης στην Πολωνία ως στοιχεία του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας S-300 . Πραγματοποιήθηκαν πλήγματα ακριβείας μόνο σε στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας και σε απόσταση όχι μικρότερη από 35 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Πολωνία, ανέφερε το υπουργείο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments