Αρχική Videos “Ο Ζελένσκι έχει μπει σε …ανεξέλεγκτη τροχιά και εκβιάζει τη Δύση!”

“Ο Ζελένσκι έχει μπει σε …ανεξέλεγκτη τροχιά και εκβιάζει τη Δύση!”

0

Στη δική του ανεξέλεγκτη τροχιά έχει μπει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με νέες δηλώσεις που έκανε η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Σύμφωνα με τη ίδια η οποία χτυπάει και πάλι το καμπανάκι είναι φανερό ότι, «εκβιάζει πλέον τη Δύση».

 

«Η Δύση καταλαβαίνει ότι ο Ζελένσκι είναι ήδη πέρα ​​από τον πλήρη έλεγχό τους, δηλαδή τον ελέγχουν σε ό,τι είναι ωφέλιμο για αυτούς, αλλά την ίδια στιγμή μπαίνει ήδη σε κάποιο είδος ανεξέλεγκτη τροχιά δική του. Απλώς αρχίζει να εκβιάζει η Δύση με πολλούς τρόπους», – είπε η Ζαχάροβα κατά την διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό Russia 24.

H Ζαχάροβα πρόσθεσε και τα εξής:
«Πάντα συνέβαινε με όλους όσους η Δύση δημιούργησε ενεργά ως πλάσματα της, οι οποίοι, με τον καιρό, άρχισαν να υπαγορεύουν τους όρους τους. Η Ουκρανία χρειάζεται τώρα όλο και περισσότερα από τη Δύση: χρήματα, όπλα με φόντο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δύση».

Από τη δική του πλευρά σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα Financial Times ,  ο Ζελένσκι είπε ότι είναι έτοιμος να εξετάσει επιλογές που θα προέβλεπαν την επιστροφή της Κριμαίας με μη στρατιωτικά μέσα. Σχολίασε επίσης τις πιθανές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Υποστήριξε ότι η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την επίλυση της σύγκρουσης, καθώς συνεχίζει να επιτίθεται σε εγκαταστάσεις στο ουκρανικό έδαφος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments