Αρχική Videos “Ο Ζελένσκι δεν είναι ήρωας αλλά μια …πολύ σκοτεινή δύναμη!”

“Ο Ζελένσκι δεν είναι ήρωας αλλά μια …πολύ σκοτεινή δύναμη!”

0

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει γίνει «όργανο ολοκληρωτικής καταστροφής», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον. Επικρίνοντας την επίσκεψη του Αμερικανού ηγέτη Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο, πρόσθεσε: «Όχι, ο Ζελένσκι δεν είναι ήρωας, είναι ένα όργανο πλήρους καταστροφής».

Ο Κάρλσον καταδίκασε τις κινήσεις του Μπάιντεν σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποίες ουσιαστικά ενίσχυσαν μόνο τις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, μετατρέποντας τις σχέσεις των χωρών σε μια ισχυρή συμμαχία. Είπε επίσης για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας:

«Ο ίδιος ο Ζελένσκι είναι μια πολύ σκοτεινή δύναμη. Αν τον παρακολουθήσεις, είναι προφανές. Αλάνθαστος. Ποιος δεν μπορεί να το δει αυτό; Αυτός ο άνθρωπος είναι ο καταστροφέας των πάντων. Απαγόρευσε τη χριστιανική πίστη στη χώρα του, συνέλαβε μοναχές και ιερείς.  Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια και ίσως γι’ αυτό τον ελκύει ο Τζο Μπάιντεν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε στο Κίεβο για να προωθήσει έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο».

Στο μεταξύ, οΤζο Μπάιντεν συναντιέται στην Πολωνία με τους ηγέτες των ανατολικοευρωπαϊκών μέλών του ΝΑΤΟ και τον Γενς Στόλτενμπεργκ. Το Bucharest Nine, ή B9, δημιουργήθηκε το 2015 ως απάντηση στην επιθετικότητα της Ρωσίας στην Ουκρανία . Τα μέλη της είναι η Πολωνία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τσεχία, η Λιθουανία, η Εσθονία, η Ουγγαρία, η Λετονία και η Σλοβακία. Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, εκφώνησε μια ομιλία στη Βαρσοβία λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «όταν η Ρωσία εισέβαλε, δεν δοκιμαζόταν μόνο η Ουκρανία. Όλος ο κόσμος αντιμετώπισε μια δοκιμασία για τους αιώνες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments