Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα O Χατζηκοσμάς στην Αχαϊκή

O Χατζηκοσμάς στην Αχαϊκή

0
xatzikosmas2
Dodekanisos

Την δεύτερη μεταγραφή της (μετά την απόκτηση του Χρήστου Ρέλλα) ολοκλήρωσε η Αχαϊκή, η οποία απέκτησε τον Στέργιο Χατζηκοσμά από τον ΟΦΗ! Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ είναι γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 1992 και κατάγεται από τη Ρόδο. Την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε σε 13 ματς με τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ το καλοκαίρι του 2012 δοκιμάστηκε από τον ΟΦΗ και ο τότε προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, έδωσε το «οκέι» για την απόκτησή του.
Ο Χατζηκοσμάς είχε κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στα φιλικά ματς, ενώ είχε αγωνιστεί σε ένα ματς της Σούπερ Λίγκα (Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0), παρότι ήταν στην 18άδα στα περισσότερα ματς.
Στην συνέχεια στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.
Είναι πολύ γρήγορος, «μπουκαδόρος» και αν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, τότε πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, που θα δώσει ποιότητα στην Αχαϊκή.
Ο Χατζηκοσμάς αναμενόταν χθες το βράδυ στην Πάτρα και παρότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό, ενδέχεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα των «κιτρινόμαυρων», αλλά και της Γ’ Εθνικής.
Η προετοιμασία της Αχαϊκής συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση. Ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος και ο Γιώργος Πετρόπουλος που εξέτισαν την ποινή τους είναι στη διάθεση του Γιάννη Ζερδεβά και θα ξεκινήσουν στην 11άδα, αφού η απουσία τους ήταν αισθητή στο ματς με τον Καραϊσκάκη.
Πηγή: Pelop.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments