Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνέντευξη Χαρίση

Συνέντευξη Χαρίση

0
kolossos_xarisis
Dodekanisos
Ο Κώστας Χαρίσης άνοιξε τα χαρτιά του στο Sport24.gr και μίλησε για την οικογενειακή ατμόσφαιρα της ομάδας, τους μπασκετόφιλους της Ρόδου αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί σύλλογοι της Α1 μεταξύ των οποίων και ο Κολοσσός.
Στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, ο Κολοσσός παίζει και για τις διαφορές όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και κόντρα στο Μαρούσι το οποίο όχι μόνο νίκησε αλλά και κάλυψε το -1 του α’ αγώνα (76-75). Αυτό υποστηρίζει στα λεγόμενά του ο Κώστας Χαρίσης ο οποίος δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
Για την προσωπική του εκπληκτική απόδοση, αναφέρει ότι δεν βρέθηκε ο ίδιος σε μεγάλη μέρα αλλά οι συμπαίκτες του που του έβγαλαν ωραίες πάσες και του έδωσαν την ευκαιρία να σκοράρει 22 πόντους. Ο ίδιος πάντως έκανε νταμπλ νταμπλ μαζεύοντας και 11 ριμπάουντ.
Κώστα, το Σάββατο έγινε ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό και το Μαρούσι, όμως στο τέλος δείξατε να… αφηνιάζετε και να καθαρίζετε την υπόθεση νίκη εν ριπή οφθαλμού.
«Ναι, η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι πήγε στον πόντο σχεδόν μέχρι και ένα τετράλεπτο πριν το τέλος του και σε εκείνο το σημείο βρήκαμε ρυθμό και ξεφύγαμε όπως άλλωστε το συνηθίζουμε μέσα στο παιχνίδι μας».
Έκανες ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι, μαζεύοντας 22 πόντους. Αισθανόσουν καλά μέσα στο ματς;
«Είναι η θέση μου τέτοια που εξαρτώμαι από τα άλλα παιδιά. Όταν τροφοδοτούμαι καλά από τους συμπαίκτες μου που βρίσκουν την ανοικτή πάσα δεν έχω παρά να πάρω τη μπάλα και να σκοράρω. Συνεπώς δεν νομίζω ότι ήμουν εγώ σε μεγάλη μέρα αλλά κυρίως οι συμπαίκτες μου οι οποίοι με βρήκαν εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς στη δική μας ομάδα δεν είναι ένας ο σκόρερ που βγαίνει σε κάθε ματς, αλλά κάθε φορά είναι διαφορετικός».
Αυτό πιστεύεις ότι είναι κι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Κολοσσού;
«Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι όσο δεν υπάρχουν εγωισμοί στην ομάδα θα πηγαίνει καλά. Εντάξει υπήρξαν δύο τρία ματς στα οποία μπλοκάραμε κυρίως στην άμυνα του αντιπάλου και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε με βάση αυτά που μπορούμε. Ωστόσο, όσο λειτουργούμε σαν οικογένεια, θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα πηγαίνουμε όλο και πιο μακριά».
Ο Αλεξανδρής μετά το τέλος του αγώνα έκανε ειδική μνεία στον κόσμο του Κολοσσού και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το 36′.
«Ο κόσμος του Κολοσσού πάντα γεμίζει το γήπεδο και πολύ σπάνια ξεφεύγει. Είναι μία ατμόσφαιρα που λείπει από τα ελληνικά γήπεδα κι αυτό γιατί μόνο στο Βενετόκλειο είναι που έρχονται ολόκληρες οικογένειες. Το καλό είναι ότι στο νησί δεν υπάρχουν κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι. Είναι ένα το μπασκετικό κοινό που δεν διχάζεται γιατί θέλει τόσο τον Κολοσσό όσο και το Διαγόρα. Δεν είναι μόνο μπασκετόφιλοι αλλά και φίλοι του αθλητισμού.»
πηγή: www.sport24.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments