Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα O Βασιλειάδης στη Lorient!

O Βασιλειάδης στη Lorient!

0
Dodekanisos

Η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα (η FCLorient ανήκει στη Ligue 1 Γαλλικού πρωταθλήματος) πλέον συνεργάζεται επίσημα με το Μανώλη Βασιλειάδη!

Ποδοσφαιριστές όπως ο Λοράν Κοσιελνί, ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, ο Μικαέλ Κιανί, ο Κεβίν Γκαμεϊρό, ο Καρίμ Ζιανί, ο Μπακαρί Κονέ, ο Σεϊντού Κεϊτά και ο Γάλλος διεθνής Γιοάν Γκουρκύφ, γιος του Κριστιάν Γκουρκύφ έχουν περάσει από της ακαδημίες της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου και προπονητής φυσικής κατάστασης αντίστοιχα, βρίσκεται ήδη στην Γαλλία και αποτελεί και μέλος του προπονητικού team της επαγγελματικής ομάδας CFAFC Lorient αφού επισκέφτηκε και τις επαγγελματικές ομάδες FC Montpellier MHSC και της FC Toulouse TFC

Ο Μανώλης Βασιλειάδης είναι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο του Montpellier Paul Valery 3, είναι επίσης υπό αξιολόγηση κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFAA και προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου

Υπήρξε Αθλητής Υψηλού Επιπέδου στο άθλημα των 400μ και 200μ αντίστοιχα με αρκετές πανελλήνιες και διασυλλογικές διακρίσεις. Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες ως προπονητής, τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Ιαλυσού Ρόδου που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική όπου και εργάστηκε ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης.

Η Ακαδημία της FC Lorient εκπαιδεύει ποδοσφαιριστές απ’ όλον τον κόσμο και προμηθεύει τις επαγγελματικές ομάδες με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments