Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο Τζωρτζάκης κέρδισε τα σπριντ στο “Γύρο Νοτίου Αιγαίου”

Ο Τζωρτζάκης κέρδισε τα σπριντ στο “Γύρο Νοτίου Αιγαίου”

0
Dodekanisos

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης του Τάλω Χανίων ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του διεθνούς ποδηλατικού «Γύρου Νοτίου Αιγαίου», συνολικής απόστασης 340,9χλμ, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο. Κατέκτησε την «κόκκινη φανέλα» του αγώνα, κερδίζοντας τα δύο σπριντ ευθείας της Κυριακής και με τους βαθμούς που πήρε από τα δύο σπριντ του Σαββάτου, ήταν ο ποδηλάτης που συνολικά συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Την απονομή του Τζωρτζάκη στην Σάλακο, όπου έγινε ο τερματισμός του δεύτερου και τελευταίου ετάπ, έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, που βοήθησε στη διοργάνωση σαν μέλοςτης Εθελοντικής Ομάδας Σαλάκου. 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Καλύτερη εμφάνιση από τις ελληνικές συμμετοχές πραγματοποίησε ο Γιώργος Μπούγλας της Εθνικής Ελλάδας, που τερμάτισε 12ος της γενικής κατάταξης με χρόνο (8.31.22).
Ακολούθησαν, οι:
32ος. Δημήτρης Χριστάκος (02:46’)
33ος. Νικηφόρος Αρβανίτου (02:50’)
51ος. Νίκος Δράκος (04:31’)
56ος. Παναγιώτης Χριστόπουλος-Χέλλερ (06:05’)
100ος. Γεώργιος Καλονιάτης (36:58’)

-Ο «Γύρος Νοτίου Αιγαίου» συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα των Διεθνών Αγώνων Ποδηλασίας της Ρόδου, που θα διεξαχθούν στο νησί έως τις 27 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της Ρόδου, είναι το εξής:
-20 Μαρτίου 2022, το Διεθνές «Γκραν Πρι της Ρόδου»
-24 έως 27 Μαρτίου 2022, ο Διεθνής «Γύρος της Ρόδου».

ΑΓΩΝΑΣ ΣΙΡΚΟΥΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ

Αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, στις 14.00, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεωντου«Rhodes International Events», θα πραγματοποιηθεί Διασυλλογικός «αγώνας σιρκουί» με την ονομασία Αγώνας «Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων», με εκκίνηση και τερματισμό τη Νέα Μαρίνα.Το διοργανώνει

ο Π.Ο.Ρ. «Ροδήλιος» και θα συμμετάσχουν πολλοί από τους ποδηλάτες αστέρες που αγωνίζονται στουςΔιεθνείς Αγώνες Ποδηλασίας της Ρόδου.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Διοργανωτές της κορυφαίας ποδηλατικής γιορτής«Rhodes International Events»   είναι, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και η εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas». Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ).

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας) και της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments