Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Τύρελης “κράτησε” την ισοπαλία

Ο Τύρελης “κράτησε” την ισοπαλία

0
Dodekanisos

Αν και καλύτερος ο Αστέρας Μασάρων δεν μπόρεσε να φύγει με το “διπλό” από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων μένοντας στο 0 – 0 με την Κύπρο. Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας Τύρελης ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην δεχθεί τέρμα η ομάδα του. Οι πιτσιρικάδες του Αστέρας είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με εξαίρεση ίσως ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Κύπρος έδειχνε να πατάει καλύτερα χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Ήταν το διάστημα που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αναστασόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50′

5′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κιλασίν να κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Τύρελη (άουτ)
12′ Ο Ροδίτης έκανε το διαγώνιο σουτ από καλό σημείο αλλά η μπάλα “βρήκε” στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ)
37′ Ο Αναστασόγλου έκανε το πλασέ από θέση τετ α τετ αλλά ο Τύρελης έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του
39′ Πανομοιότυπη φάση με τον Αναστασόγλου να κάνει το πλασέ και τον Τύρελη και πάλι να λέει “όχι”
60′ Ο Σαλπιγκτίδης έκανε το διαγώνιο σουτ από κοντινή απόσταση αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
72′ Μετά από σέντρα του Κιάρρι, ο Γουλόπουλος έκανε ένα γυριστό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
74′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Στυλιάδη να πλασάρει από θέση τετ α τετ αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ

Ανταπόκριση: Τάκης Χατζηγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments