Αρχική Αθλητικά νέα Ο Τσιμίκας συνεχίζει να γράφει ιστορία με την Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας συνεχίζει να γράφει ιστορία με την Λίβερπουλ [pic & vid]

0
Dodekanisos

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας πήρε ξανά φανέλα βασικού και προέβη σε ακόμα μία τρομερή εμφάνιση με την φανέλα της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-0 την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Carabao Cup. Τα γκολ της νίκης για τους «κόκκινους» προήλθαν από κόρνερ και μία ασίστ του Τσιμίκα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας Διεθνής μπακ, μοίρασε την ασίστ στον Ορίγκι για το 2-0 των «κόκκινων». Ενώ από δικό του κόρνερ είχε προέλθει και το 1-0 της Λίβερπουλ με σκόρερ τον Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας επιθετικός έγραψε και το τελικό 3-0. 

Τα στατιστικά του Τσιμίκα 

Συνολικά στην αναμέτρηση ο Τσιμίκας είχε 65 επαφές, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο τάκλιν, 2/4 κερδισμένες μονομαχίες στο χορτάρι, 3/3 εναέριες μονομαχίες, 23/35 εύστοχες πάσες, τέσσερις πάσες που δημιούργησαν ευκαιρία, 5/11 σέντρες και 1/4 μακρινές μεταβιβάσεις.

Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχουν ξετρελαθεί με τον Έλληνα οπισθοφύλακα. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και μπλούζα (σε τρία διαφορετικά χρώματα) για τον «Cross-tas». Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον. 

Τι έκαναν οι Έλληνες της Νόριτς

Την ίδια στιγμή για την αποκλεισμένη Νόριτς, βασικοί είχαν αγωνιστεί οι Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Γιαννούλης. Το ματς για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δεν εξελίχθηκε καλά. Καθώς «ενεπλάκησαν» σε ένα χαμένο πέναλτι. Ο Γιαννούλης είχε ανατραπεί σε σε μαρκάρισμα του Κόνορ Μπράντλεϊ. Όμως ο Τζόλης που είχε αναλάβει την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κέλεχερ. 

Τα στατιστικά του Χρήστου Τζόλη

Παρόλα αυτά ο Τζόλης είχε 31 επαφές με την μπάλα, δύο σουτ στο στόχο, ένα σουτ εκτός στόχου, ένα χαμένο πέναλτι, 7/16 εύστοχες πάσες, δύο πάσες που δημιούργησαν ευκαιρία, 2/4 κερδισμένες μονομαχίες στο χορτάρι, 1/2 μονομαχίες στον αέρα και δύο κερδισμένα φάουλ.

Τα στατιστικά του Δημήτρη Γιαννούλη

Τέλος η στατιστική απεικόνιση του Γιαννούλη κατέγραψε 65 επαφές με την μπάλα, 33/36 εύστοχες πάσες, 1/2 εύστοχες μακρινές μπαλιές, 1/5 πετυχημένες ντρίμπλες, ένα κερδισμένο πέναλτι, 8/18 κερδισμένες μονομαχίες στο χορτάρι, 1/1 ενάερια κερδισμένη μονομαχία, δύο φάουλ που υπέπεσαν, τέσσερα κερδισμένα φάουλ, μία απομάκρυνση και τρία τάκλιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments