Αρχική Videos “Ο Τρουντώ παίζει πολιτικά παιχνίδια δεν κυβερνάει για το καλό των Καναδών!”

“Ο Τρουντώ παίζει πολιτικά παιχνίδια δεν κυβερνάει για το καλό των Καναδών!”

0

«Ο Τρουντώ παίζει πολιτικά παιχνίδια αντί να κυβερνά για το καλό όλων των Καναδών», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελληνοκαναδικά νέα», με αφορμή των διαχωρισμό εμβολιαμένων και μη από τα ταξίδια, ο επικεφαλής του People’s Party Of Canada Maxim Bernier.

Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα εξής:
«Όλοι, εμβολιασμένοι και μη, μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό. Η αποτροπή των μη εμβολιασμένων από το να ταξιδέψουν δεν έχει καμία απολύτως επίδραση στη δημόσια υγεία».

Ο Bernier είπε ακόμα και τα εξής:
«Κατά τις εκλογές του περασμένου φθινοπώρου, χρησιμοποίησε τις εντολές εμβολίων και τον ευρέως διαδεδομένο φόβο για τον κορωνοϊό μεταξύ των Καναδών, ως «εργαλείο» για να αυξήσει την υποστήριξή του. Αυτό φάνηκε όταν επιτέθηκε στους ανεμβολίαστους, τους οποίους χαρακτήρισε ως ρατσιστές και μισογύνηδες. Νομίζω ότι εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυτό το θέμα, για να προσποιηθεί ότι είναι υπέρμαχος της δημόσιας ασφάλειας, ακόμα κι αν δεν έχει καμία βάση στην επιστήμη. Διχάζει τους Καναδούς και περιθωριοποιεί περίπου το 15% αυτών που είναι ανεμβολίαστοι, επειδή πιστεύει ότι εξακολουθεί να τον ωφελεί πολιτικά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments