Αρχική Videos “Ο Τράμπ έχει μετατραπεί σε μια θλιβερή φιγούρα ενόψει των εκλογών του...

“Ο Τράμπ έχει μετατραπεί σε μια θλιβερή φιγούρα ενόψει των εκλογών του 2024!”

0

Δηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τράμπ έκανε για μια ακόμα φορά ο δισεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος, σχολιάζοντας και τις εκλογές του 2024. Μεταξύ άλλων είπε ότι ο «Ο Τραμπ έχει μετατραπεί σε μια θλιβερή φιγούρα που θρηνεί συνεχώς την απώλεια του το 2020». Παράλληλα έκανε λόγο για μια «μάχη» μεταξύ του Τράμπ και του Ντε Σάντις που τελικά θα οδηγήσει στην κατάρρευση του Ρεμπόυπλικανικού κόμματος.


«Οι μεγάλοι Ρεπουμπλικάνοι εγκαταλείπουν σωρηδόν τον Τράμπ». είπε. Ο DeSantis είναι οξυδερκής, αδίστακτος και φιλόδοξος. Είναι πιθανό να είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων. μια νίκη του DeSantis το 2024 θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή για τους Ρεπουμπλικάνους».

Ενώ ο Σόρος παραδέχτηκε αστειευόμενος ότι μπορεί να είναι «λίγο προκατειλημμένος» έναντι των Ρεπουμπλικανών, το εκλογικό σενάριο που ελπίζει να δει να διαδραματίζεται πιθανότατα δεν είναι τραβηγμένο. Ο Τραμπ φέρεται να απείλησε το 2021 να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα και άφησε να εννοηθεί τον Δεκέμβριο ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφιος τρίτου κόμματος το 2024 εάν οι Ρεπουμπλικάνοι ηγέτες δεν τον υποστήριζαν επαρκώς. Όπως υπέθεσε ο Σόρος, μια τέτοια υποψηφιότητα πιθανότατα θα εξασφάλιζε τη νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών επειδή ο Τραμπ και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων θα χώριζαν τις ψήφους των συντηρητικών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments