Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ο Τουρισμός και η Γαστρονομία Επαγγέλματα αιχμής στην Ρόδο και Κω!

Ο Τουρισμός και η Γαστρονομία Επαγγέλματα αιχμής στην Ρόδο και Κω!

0
Dodekanisos

Carreer days 2018 από την Τουριστική σχολή Anko.

Κάθε χρόνο στις μέρες Καριέρας που διοργανώνει η Τουριστική σχολή IIEKAnko πραγματοποιείται το αδιαχώρητο στην ζήτηση εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού για την στελέχωση των ξενοδοχειακών μονάδων και των Spa.

Πρόσφατα στις 5&6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι μέρες καριέρας της Anko στο ξενοδοχείο Semiramis,όπου διαπιστώθηκε για ακόμα μία φορά ότι οι σπουδαστές της Anko ξεχωρίζουν για την ποιότητα των γνώσεων τους, το ήθος και τον επαγγελματισμό τους.

Πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συνεντεύξεις σε όλα τα επίπεδαμε σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ αλλά και με επαγγελματίες μαθητές των ταχύρυθμων τμημάτων. Αμφότερες οι πλευρές ξενοδοχείων και υποψήφιων εργαζομένων έμειναν ευχαριστημένες και έκλεισαν επιτυχημένες συμφωνίες. Οι επιχειρήσεις της Ρόδου προτιμούν του σπουδαστές της τουριστική σχολής της Δωδ/σουAnko,καθώς προσβλέπουν στο χτίσιμο μακροχρόνιων ομάδων εργασίας με ντόπιο εκπαιδευμένο προσωπικό και εμπιστεύονται την σχολή για την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η νέα τάση στα ξενοδοχεία είναι η προσήλωση στο ανθρώπινο δυναμικό.  Έχει αναπτυχθεί η ιδέα, πώς για να διαφοροποιηθούμε έναντι το ανταγωνισμού θα πρέπει να μείνουν πολύ ευχαριστημένοι οι πελάτες μας. Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται πλέον με αύξηση του εκπαιδευμένου προσωπικού, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όλοι οι σπουδαστές μας έδειξαν επαγγελματισμό και συνέπεια και τους συγχαίρουμε για αυτό, όπως επίσης μας συνεχάρησαν οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις Ημέρες Καριέρας για τους σπουδαστές μας.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις και τους εκπροσώπους τους για την άψογη συνεργασία και  την συμμετοχή τους στη διήμερη εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους σπουδαστές και καθηγητές που βοήθησαν για την διοργάνωση των Carreer days, και το ξενοδοχείο Semiramisγια την άψογη φιλοξενία.

Η ΑΝΚΟ θέτει ως στόχο όλοι οι σπουδαστές να απορροφηθούν σε καλές θέσεις εργασίας με εξέλιξη. Να συνεισφέρουν στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Δωδεκανήσου με τις γνώσεις, που έχουν αποκτήσει στο κρίσιμο στάδιο των σπουδών τους, αλλά και την καλλιέργεια της ιδέας για διαρκή μάθηση και προσφορά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments