Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε (pics)!

Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε (pics)!

22
kleanthis ginaikes panigiria
Dodekanisos

Το 3-2 κατάφερε να πετύχει η γυναικεία ομάδα του Κλεάνθη απέναντι στον Διαγόρα μετά από έναν ημιτελικό που θα ζήλευαν …πολλοί τελικοί. Οι φίλοι των δύο ομάδων γέμισαν το κλειστό της «τέντας» και δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι φίλαθλοι τους καθόντουσαν δίπλα δίπλα στις εξέδρες και έδιναν έναν ωραίο «ποδοσφαιρικό» (σε κόσμια πλαίσια όπως είναι πάντα στο βόλεϊ) παλμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και οι παίκτριες του «γηραιού» κατάφεραν να πετύχουν το 1-0 στα σετ, οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή καταφέρνοντας να κάνουν το 1-3. Ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος και δυνατές μάχες στο φιλέ.
1ο ΣΕΤ
Κυρίαρχος στην αρχή του πρώτου σετ ήταν ο Διαγόρας (7-1) που με δυνατές επιθέσεις ταλαιπώρησε τον Κλεάνθη στην υποδοχή. Γρήγορα όμως το διόρθωσαν οι φιλοξενούμενες και με ένα σερί 1-8 κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ (8-9). Η διαφορά δεν ξεπερνούσε τους 2 με 3 με πόντους με τις δύο ομάδες να μπαίνουν εναλλάξ μπροστά στο σκορ. Αυτό όμως μέχρι το 20-20. Οι φιλοξενούμενες από εκεί και πέρα, κάνοντας δύο επιθετικά και ένα αμυντικό λάθος, (άουτ οι επιθέσεις κακή συνεννόηση στη άμυνα) έδωσαν 3 πόντους στις παίκτριες του Διαγόρα με αποτέλεσμα αυτές να φθάσουν μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ (23 – 20). Δύο πόντους ήθελαν λοιπόν και τα κατάφεραν. Τον έναν τον πήρανμε τη Χριστίνα Παναγίδου που πέρασε την μπάλα στο αντίπαλο τερέν σε πρώτο χρόνο και τον άλλο με τη Δικαστοπούλου που σε δυνατό καρφί της κατάφερε να κερδίσει το μπλοκ του Κλεάνθη και να «γράψει» το 25-22.
2ο ΣΕΤ
Πόντο πόντο ήταν οι δύο ομάδες στην αρχή του 2ου σετ (9-9). Οι «κυανέρυθρες» κατάφεραν να πάρουν …καθαρό προβάδισμα και να φθάσουν στο +4 (14-10) με τη Δικαστοπούλου για άλλη μία φορά να κάνει τη διαφορά έχοντας σε αυτό το σημείο 3 πόντους και 2 άσους. Αργά αλλά σταθερά όμως τα κορίτσια του Κλεάνθη κατάφεραν όχι μόνο να φέρουν το σετ στα ίσα (19-19) αλλά και να προηγηθούν με 21 – 19 με την Μαρίνα Τζανουδάκη να παίρνει τους περισσότερους πόντους. Σε τέτοιους αγώνες όμως (και με αυτά που είδαμε στους δύο προηγούμενους ημιτελικούς) τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ενώ ο Κλεάνθης έφθασε στο παρά ένα να κάνει το 1-1 στα σετ (20-24), οι παίκτριες του Μανώλη Χατζημανώλη με 3-0 σερί έφθασαν στο -1 (23-24) και με το πολύ καλό μπλοκ της G. Gabruseva έγινε το 24-24. Δεν χρειάστηκαν περισσότεροι από 2 έξτρα πόντοι, αφού δύο λάθη των «κυανέρυθρων» (ένα σερβίς της Κατερίνας Χανιωτάκη που δεν κατάφερε να περάσει το φιλέ και μία επιθετική προσπάθεια της Δικαστοπούλου που είχε την ίδια κατάληξη) έδωσαν το σετ στο Κλεάνθη.
3ο ΣΕΤ
Ξεκάθαρο προβάδισμα στην αρχή του 3ου σετ είχαν οι φιλοξενούμενες που με πολύ καλή ψυχολογία βρέθηκαν ακόμα και στο +8 (5-13). Αρκετά χαμένα σερβίς και χωρίς μεγάλες φάσεις σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού, με το χάντικαπ να παραμένει σταθερό και να μην πέφτει κάτω από τους έξι πόντους. Οι Παραδισιώτισες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στα σετ και η διαφορά αυτή τους έδινα μία ασφάλεια. Έτσι και έγινε. Τα κορίτσια του Νίκου Πότσου κατάφεραν να κάνουν το 1-2 με 19-25.
4ο ΣΕΤ
Αν και οι παίκτριες του Κλεάνθη προηγήθηκαν με 5 – 0 ο Διαγόρας γρήγορα έφθασε την διαφορά στο πόντο (7-8). Χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις και αυτό το μέρος αλλά με πολύ πάθος και δύναμη αφού αυτό το σετ ήταν …ο θάνατος σου η ζωή μου. Οι φιλοξενούμενες όμως, αργά και σταθερά, έχοντας πια τον αέρα του φαβορί κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά, όχι τόσο ασφαλείας αλλά σημαντική για τέτοιου είδους αγώνες και σε τέτοια σημεία με (15-18). Έτσι κύλησε το τέλος του 4ου μέρους. Οι κυανέρυθρες όμως δίνοντας τα όλα, αφού αν χάνανε αυτό το σετ χάνανε έμεναν και εκτός τελικού και ενώ ο Κλεάνθης ήταν πάλι μία ανάσα πριν την νίκη (20-24), με 3 πόντους της συνήθης ύποπτης Δικαστοπούλου και δύο καρφιά από τις Μ. Καζακίδου και Ε. Μουτσκίδου κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν (24-24) αλλά ήταν και έτοιμες να κάνουν το 2-2 και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ αφού πέρασαν μπροστά με 25-24. Έπεσαν κορμιά λοιπόν στο τέλος του σετ για την κατάκτηση του. Έξτρα πόντοι και εδώ με την Α. Μαλουκου να κάνει με μπλοκ το 25-25. Ξανά ο Διαγόρας μπροστά με σερβίς της Φ. Ζακίλα που κατέληξε στο φιλέ. Η Α. Μαλουκου όμως για άλλη μία φορά με καρφί κερδίζει το μπλοκ των «κυανέρυθρων» και κάνει το 26-26. Όλα λοιπόν παίζονταν και το σερβίς ήταν για τον Κλεάνθη. Με άσο της Κ. Αρβανίτη μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ (26-27) και ακόμα ένα δυνατό καρφί της Α. Μαλουκου πείρε τη νίκη αφού οι γηπεδούχες δεν κατάφεραν να βγάλουν καλή άμυνα και η μπάλα κατέληξε στην άκρη του φιλέ κοντά στην δεξιά οριζόντια δοκό. Τα κορίτσια του Νίκου Πότσου λοιπόν είναι αυτά που πήραν το εισιτήριο και θα αντιμετωπίσουν την Τελχινιδα στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος.
Τα σετ: 25-22 (30′), 24-26 (27′), 19-25 (22′), 26-28 (27′)
Διαιτησία: Σ. Σταματίου, Λ. Λαζαράκης, Μ. Παπαδούλη
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καρυδάκη Α., Ανθούλη Χ., Καζακίδου Μ., Αλαφάλη Δ., Χριστοδούλου Χ., Παναγίδου Χ., Μυτσκίδου Ε., Δικαστοπούλου Ν., Χανιωτάκη Α., Φραγκιαδάκη Α., Gabruseva G.
Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τζανουδάκη Α., Μαστρογιάννη Μ., Φουντουραδάκη Κ., Ζακίλα Φ., Τζανουδάκη Μ., Μπουγιούρη Σ., Ακαϊ Α., Μαλουκου Α., Τριάντου Ν., Αρβανίτης Κ., Γιωργάκη Α., Ορφανού Δ.

Φώτης Αντωνάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/diagoras_kleanthis_ginaikes/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος Μαγουλάς
Τάσος Μαγουλάς
10 years ago

Αν και ο Διαγόρας είχε προβάδισμα στις νίκες, η ομάδα του Κλεάνθη με κατάθεση ψυχής έκανε το απόλυτο Όσκαρ ανατροπής και κέρδισε άξια το εισητήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετοπίσει την ομάδα της Τελχινίδας, αύριο στις 6 το απόγευμα στο Βενετόκλειο.

Συγκινήθηκα…

filos
filos
10 years ago

Φίλε μου, την άλλη βδομάδα θα είναι ο τελικος

user
user
10 years ago

Μπράβο στον Κλεάνθη, ήθελε περισσότερο την νίκη.

ziou6
ziou6
10 years ago

maggiki anatropi,mpravo tous..emeis na mathoume apo ta lathi mas,DIAGORAS eimaste se ola ta athlimata.

GATE 6
GATE 6
10 years ago

emeis mono sto proto set kati kaname,mpravo ston kleanthi den girizeis etsi eykola to 0-2 se 3-2!!

Volleyballlover
Volleyballlover
10 years ago

3-1 ηταν.

VolleyballPlayer
VolleyballPlayer
10 years ago

[quote name=”Volleyballlover”]3-1 ηταν.[/quote]

Εννοεί τις νίκες πριν τα play off, οχι τα σετ του αγώνα.

Paixtria Kleanthi
Paixtria Kleanthi
10 years ago

Opos kseftilisame tis asxetes tou Diagora etsi tha pame kai ston teliko na kseftilisoume tin Telxinida!!

Kleanthara re asxetes!!!!

Volley4ever
Volley4ever
10 years ago

[quote name=”Paixtria Kleanthi”]Opos kseftilisame tis asxetes tou Diagora etsi tha pame kai ston teliko na kseftilisoume tin Telxinida!!

Kleanthara re asxetes!!!![/quote]

Εκεί στον Κλεάνθη είστε η ντροπή του αθλήματος προσωποποιημένες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλες σας για αυτά που λέτε.

volleylover2
volleylover2
10 years ago

Μα καλά volley4ever θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως το σχόλιο δεν το έστειλε παίκτρια του Κλεάνθη? Επιτέλους εδώ μέσα το επίπεδο σέρνεται στα πατώματα… 🙁

GeorgiaR21
GeorgiaR21
10 years ago

[quote name=”volleylover2″]Μα καλά volley4ever θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως το σχόλιο δεν το έστειλε παίκτρια του Κλεάνθη? Επιτέλους εδώ μέσα το επίπεδο σέρνεται στα πατώματα… :-([/quote]

Κοιτα με τον χαρακτηρα που εχουν οι παιχτριες του Κλεανθη, ειδικα οι νεαρες μην περνεις ορκο οτι δεν το εγραψε μια απο αυτες.

volleylover2
volleylover2
10 years ago

Κοιτα με τον χαρακτηρα που εχουν οι παιχτριες του Κλεανθη, ειδικα οι νεαρες μην πέρνεις ορκο οτι δεν το εγραψε μια απο αυτες.[/quote]

Ό,τι χαρακτήρα και να έχουν δεν μπορεί να μην ξέρουν πως η Τελχίνιδα αν μη τι άλλο ως πιο δεμένη ομάδα δεν “ξεφτιλίζεται” έτσι εύκολα. Το πιο πιθανό είναι να το έγραψε κάποιος “φίλαθλος” του Κλεάνθη, από εκείνους που παραπονιούνταν με κάθε σφύριγμα των διαιτητών..

GeorgiaR21
GeorgiaR21
10 years ago

[quote name=”volleylover2″]Κοιτα με τον χαρακτηρα που εχουν οι παιχτριες του Κλεανθη, ειδικα οι νεαρες μην πέρνεις ορκο οτι δεν το εγραψε μια απο αυτες.[/quote]

Ό,τι χαρακτήρα και να έχουν δεν μπορεί να μην ξέρουν πως η Τελχίνιδα αν μη τι άλλο ως πιο δεμένη ομάδα δεν “ξεφτιλίζεται” έτσι εύκολα. Το πιο πιθανό είναι να το έγραψε κάποιος “φίλαθλος” του Κλεάνθη, από εκείνους που παραπονιούνταν με κάθε σφύριγμα των διαιτητών..[/quote]

Εσύ προφανώς είσαι μια συμπαίχτρια της και προσπαθείς να καλύψεις την κουταμάρα της, όμως δεν μας πείθεις…

volleylover2
volleylover2
10 years ago

[quote name=”GeorgiaR21″][quote name=”volleylover2″]Κοιτα με τον χαρακτηρα που εχουν οι παιχτριες του Κλεανθη, ειδικα οι νεαρες μην πέρνεις ορκο οτι δεν το εγραψε μια απο αυτες.[/quote]

Ό,τι χαρακτήρα και να έχουν δεν μπορεί να μην ξέρουν πως η Τελχίνιδα αν μη τι άλλο ως πιο δεμένη ομάδα δεν “ξεφτιλίζεται” έτσι εύκολα. Το πιο πιθανό είναι να το έγραψε κάποιος “φίλαθλος” του Κλεάνθη, από εκείνους που παραπονιούνταν με κάθε σφύριγμα των διαιτητών..[/quote]

Εσύ προφανώς είσαι μια συμπαίχτρια της και προσπαθείς να καλύψεις την κουταμάρα της, όμως δεν μας πείθεις…[/quote]

Μα είσαι πολύ έξυπνη! Μπράβο το βρήκες..

Month Goodoldmanbird
Month Goodoldmanbird
10 years ago

Pia mera tha ginei o telikos, kseroume?

Komenos7
Komenos7
10 years ago

[quote name=”Month Goodoldmanbird”]Pia mera tha ginei o telikos, kseroume?[/quote]

den kseroume kai den mas endiaferei…. ahdia katantisate me to volley merikoi…

Φίλαθλος
Φίλαθλος
10 years ago

[quote name=”Month Goodoldmanbird”]Pia mera tha ginei o telikos, kseroume?[/quote]

ο Τελικός έγινε την περασμένη Κυριακή και κέρδισε η Τελχινίδα με 3-0 σετ. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν γράψει ακόμα…

Volleyball Player
Volleyball Player
10 years ago

Ο τελικός δεν έγινε. ΘΑ γίνει 29-30 Μαρτίου. Δηλαδή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Φίλαθλος
Φίλαθλος
10 years ago

Ο τελικός έγινε λέμε και το πήρε η Τελχινίδα με 3-0 σετ! Τι δεν καταλαβαίνεις;

vvv
vvv
10 years ago

[quote name=”Φίλαθλος”]Ο τελικός έγινε λέμε και το πήρε η Τελχινίδα με 3-0 σετ! Τι δεν καταλαβαίνεις;[/quote]

alithia¿

Thanasis Pissadakis
Thanasis Pissadakis
10 years ago

Σαν φίλαθλος του Κλεάνθηέχω να επισημάνω τα εξής:
– Είδαμε τρία υπέροχα παιχνίδια μεταξύ της ομάδας μας και του Διαγόρα.
– Καταδικάζω από την πλευρά μου το σχόλιο της “Paiktria Kleanthi” αν και αμφισβητώ ότι γράφτηκε πραγματικά από μέλος της ομάδας μας. Η ανωνυμία των sites βλέπετε…
– Φίλε/η volley4ever και μόνο που αποκαλείς τον Κλεάνθη “ντροπή του αθλήματος” φαίνεται πόσο άσχετος/η ή και προκατειλλημένος/η είσαι…
– Εμείς “οι “φίλαθλοι που παραπονιόμασταν για κάθε σφύριγμα” καθίσαμε δίπλα δίπλα με τα παιδιά από την Θύρα6 του Διαγόρα και στο τέλος δώσαμε και τα χέρια
– “Φίλαθλε” πες μου σε παρακαλώ γιατί επιμένεις σε κάθε post πως ο τελικός έγινε; Τον είδες στον ύπνο σου, έχεις μαντικές ικανότητες, ή εξυπηρετείς κάποιο σκοπό;;;
Τέλος θέλω να κλείσω λέγοντας πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κοντά στο βόλεϊ χρόνια τώρα… Στο καλό βόλεϊ! Εκεί που δεν χωράνε τα οπαδιλίκια…

Φίλαθλος
Φίλαθλος
10 years ago

Φίλε Θανάση είμαι τόσο μπροστά όπου βλέπω τι γίνεται κάτι μια βδομάδα πριν γίνει.

Στον αγώνα που είδα εγώ (γιατί πήγα στον τελικό) κέρδισε ο Τελχινίς με 3-0 σετ. Τα ακριβές σκορ δεν τα θυμάμαι, αλλά στα 2 πρώτα ο Κλεάνθης τα πήγε πολύ καλά, δηλαδή μπορούσε να πάρει έστω και 1. Στο τελευταίο όμως φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Τελχινίς έχει πιο καλή και πιο δεμένη ομάδα και το πήρε σχετικά εύκολα.

Παρ όλα αυτά, μπράβο στα κορίτσια του Κλεάνθη για την προσπάθεια τους.