Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ O ταλαντούχος Σάββας Κυπριώτης έτοιμος για το τουρνουά της Ρόδου

O ταλαντούχος Σάββας Κυπριώτης έτοιμος για το τουρνουά της Ρόδου

0
Dodekanisos

Ο Σάββας Κυπριώτης (μαζί με τον Δημήτρη Καλιόζη) στέφθηκαν πρωταθλητές Δωδεκανήσου στην κατηγορία U17 στο beach volley και θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα της Ρόδου από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, με διοργανωτή τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., σε συνεργασία με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. και την Ομοσπονδία.

Ο Κώος Σάββας Κυπριώτης έχει προπονητή τον Αλικιβιάδη Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για την παρουσία του ταλαντούχου αθλητή στο Rodos Juniors Final U17.
«Δεν είναι η πρώτη επιτυχία για τον Σάββα αυτή, αφού είχε κατακτήσει μαζί με τον Κώστα Θανόπουλο και το πανελλήνιο πρωτάθλημα U17 στην Πρέβεζα το 2018. Είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί, με άψογη τεχνική κατάρτιση και καλό αθλητικό μυαλό. Ο Σάββας τρέχει γρήγορα, έχει αλτικότητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά που τον βοηθούν να καταλάβει καλά το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι φέτος η κατηγορία U17 στην Ελλάδα υπολειτούργησε και η τελική φάση της Ρόδου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά της Δωδεκανήσου να διακριθούν. Δεν έχουμε φυσικά πλήρη εικόνα των αντιπάλων μας, ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά καλές πιθανότητες για μία θετική παρουσία και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πολύ καλός αθλητής είναι και ο συμπαίκτης του Σάββα Κυπριώτη, ο Δημήτρης Καλιόζης. Είναι δύο κοντρολαρισμένοι παίκτες, που μπορούν να κάνουν καλά πράγματα, αν και αποτελούν νέο δίδυμο στο beach volley. Δεν ξέρουμε τους αντιπάλους τους, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά στη Ρόδο».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments