Αρχική Videos Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε Ευρωβουλευτή του μετά από καταγγελία σε βάρος του

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε Ευρωβουλευτή του μετά από καταγγελία σε βάρος του

0

Την απόφαση να θέσει εκτός κόμματος τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση».

Από τη δική του πλευρά στην επίσημη ανακοίνωση του ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει τα ακόλουθα:
«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας. Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος, καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments