Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 O …στρατιώτης Ρουτζιέρης και η επόμενη ημέρα

O …στρατιώτης Ρουτζιέρης και η επόμενη ημέρα

0
Dodekanisos

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης που δεν κρύβει ποτέ τα αισθήματα του για τον Διαγόρα είναι για πολλούς μια κατάλληλη επιλογή για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας στον «γηραιό» μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Πάρη Ανδράλα. Και αυτό διότι έχει δείξει και στο παρελθόν πως δεν φοβάται τα δύσκολα, ειδικά όταν πρόκειται για τους «κυανέρυθρους».

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει συνδέσει το όνομα του αρκετές φορές με τον σύλλογο, ενώ έχει καταφέρει να παίξει σημαντικό ρόλο σε προηγούμενες ανόδους. Και επιπρόσθετα είναι Ροδίτης, κάτι που επίσης, αν μη τι άλλο θεωρείται σημαντικό μιας και η αλήθεια είναι ότι το ντόπιο στοιχείο λείπει αρκετά από τις ομάδες που εκπροσωπούν την περιοχή μας σε Εθνικές κατηγορίες.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν …στρατιώτη του συλλόγου που όποτε του έχει ζητηθεί είναι εκεί, δηλώνοντας παρών. Η επιλογή ανήκει βέβαια στη διοίκηση του συλλόγου η οποία καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Ανδράλα προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά θέλοντας να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Και απ’ ότι φαίνεται, η διαδοχή κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments