Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ο στόχος κατακτήθηκε νωρίς»

«Ο στόχος κατακτήθηκε νωρίς»

0
kipriotis_koskinou
Dodekanisos
Την άποψη ότι ο Αστέρας Μασσάρων εξασφάλισε την άνοδο του στην Α1 Κατηγορία, γρηγορότερα από ότι υπολόγιζαν στον σύλλογο, εξ΄’εφρασε μέσω συνέντευξης του στο news12.gr ο προπονητής Μιχάλης Κυπριώτης. Ο άνθρωπος που μέσα σε δυο χρονιές μετράει δυο ανόδους (η προηγούμενη ήταν με τον Ευαγόρα), μας μίλησε για την φετινή επιτυχία αλλά και για πολλά άλλα.
– Ο στόχος της ανόδου ,του Αστέρα Μασαρων, επιτεύχθηκε γρήγορα και εύκολα ;
«Εύκολα δεν ήρθε όμως ήρθε γρηγορότερα απ ότι υπολογίζαμε. Από τον πρώτο γύρο ξεφύγαμε από την τέταρτη θέση 15 βαθμούς. Έτσι στον δεύτερο γύρο, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά από το εφηβικό τμήμα. Πιστεύω πως ο χρόνος θα δικαίωση την επιλογή μου αυτή.»
-Βαθμολογικά πήγατε ψηλά και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Πιστεύεις ότι παίξατε και καλό ποδόσφαιρο;
«Ο Αστέρας έπαιξε κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας το θέαμα με το αποτέλεσμα. Αγωνιστήκαμε σε όλους τους αγώνες για την νίκη. Ποτέ δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε παθητικά.»
-Γιατί δεν θα είστε μαζί στην Α1 ;
«Σχεδόν ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, γνωστοποίησα στην διοίκηση την απόφαση μου να φύγω. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανένα , ούτε έχω κλείσει σε άλλη ομάδα, όπως κάποιοι σχολίασαν λανθασμένα. Απλά πιστεύω ότι η πορεία μου στον Αστέρα έχει κάνει τον κύκλο της.»
-Είχατε προτάσεις για να δουλέψετε στην Α1 ;
«Πρέπει να σας πω ότι η επιλογή μου να εργαστώ στην Α2 έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα μου. Προτιμώ να έχω ξεκάθαρους στόχους, όπου και αν εργάζομαι. Θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω και στην Α1 σε ομάδα πρωταθλητισμού…»
-Ανεβάσατε τρεις (3) ομάδες την τελευταία 5ετια, το μυστικό της επιτυχίας σας ;
«Όπου και να είμαι, το πρώτο που επιδίωκα, είναι να έχω, καλά αποδυτήρια. Από εκεί προέρχονται οι επιτυχίες. Να υπάρξει σεβασμός απ όλους στην ιστορία της ομάδας, να εχουν καλές σχέσεις οι παίκτες μεταξύ τους και φυσικά να υπάρχει διάθεση για δουλειά.»
-Ποιους ποδοσφαιριστές ξεχωρίσατε στην Α2 ;
«Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές στην Α2. Θα σας αναφέρω όμως τρεις που πρέπει να παίξουν σε ανώτερη κατηγορία. Είναι ο Ξύπας του Άρη Αρχαγγέλου, ο Σιδεράτος της Χάλκης και ο Ντούλε του Αστέρα Μασσάρων.»
-Το προπονητικό σου μέλλον ;
«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά είναι νωρίς ακόμα.  Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου και να τους συγχαρώ για την επίτευξη του στόχου μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας και στους κυρίους Καμπαστανα Τσαμπικο και Σιδερατο Χρήστο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.»
-Τέλος, ένα μικρό σχόλιο για Διαγόρα και Ρόδο ;
«Δεν  μπήκαν στέρεες βάσεις και στον πρώτο σεισμό γκρεμίστηκαν…»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments