Ο Σταυρός ευχαριστεί...

1
stavros endekada

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στη γυναικεία ομάδα του Σταυρού Καλυθιών, μετά την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Ο σύλλογος μάλιστα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση μέσω της οποίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους στήριξαν το σύλλογο. Ειδικότερα:
«Μετά από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας του
7ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας.
Υποστηρικτές της ομάδας
ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΝΟΤΊΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα του αθλητισμού Μιχάλη Δρακιού
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
τον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά και τους αντιδημάρχους Σάββα Διακοσταματίου και Δώρο Κωνσταντίνου
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
τον Μιχάλη Σταυρή
ΧΟΡΗΓΟΙ
Παναγιώτης Διακοφώτης (www.fmtop.gr)
Δημήτρης Κούτρης
Τσαμπίκος Τάππης
Μιχάλης Παπαγεωργίου («παγωτομάνια»)
Ανδρέας Γκογκτσίδης (art club)
Έλενα Καφετζή (elenas corner)
Γιώργος Φώτης (www.fotisgraphics.com)
Επίσης ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους Δημήτρη Δραγάτη (www.news12.gr), Γιώργο Πάττα (www.allaksogolies.gr) και ιδιαίτερα τον Άγγελο Πάττα που έφτιαξε το video της μεγάλης μας νίκης κόντρα στον Φιλίνο της Κω.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον κ. Κώστα Παυλίδη, πατέρα της παίκτριας μας Μαρίας Παυλίδη που έβγαλε φωτογραφίες και video από την αναμέτρηση. Επίσης συγχαίρουμε τους προπονητές Αξιώτη Επαμεινώνδα και Γιακουμάκη Γαβριήλ καθώς και όλες τις παίκτριες της ομάδας μας για την πολύ καλή παρουσία τους στο πρωτάθλημα παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και ειδικά σε αυτά που τα τελευταία δυο χρόνια ξεκίνησαν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δημιουργώντας ένα άκρως νεανικό και με πολύ μέλλον…»

1 ΣΧΟΛΙΟ