Αρχική Videos Ο …σπάνιος ιός της ευλογιάς όπως ακριβώς τον είχε προβλέψει ο …Γκέϊτς

Ο …σπάνιος ιός της ευλογιάς όπως ακριβώς τον είχε προβλέψει ο …Γκέϊτς

0
Dodekanisos

Ο εξαιρετικά σπάνιος ιός της ευλογιάς των πιθήκων αυξάνεται στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα όσα αναπαράγουν το τελευταίο διάστημα διάφορα ΜΜΕ ανά τον κόσμοΔεκάδες κρούσματα έχουν αναφερθεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία και ο αριθμός των κρουσμάτων στη Βρετανία έχει αυξηθεί σε επτά. Το πρώτο κρούσμα έχει επίσης αναφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σουηδία. 

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέφρασαν την ανησυχία τους για ένα ασυνήθιστο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποδεικνύοντας ότι φαίνεται να υπάρχει κάποια μη ανιχνεύσιμη μετάδοση του ιού εκεί και προειδοποιώντας για την πιθανότητα η επιδημία να εξαπλωθεί πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας.

Η ιολόγος Marion Koopmans  «αρχίζει να ανησυχεί » για τα κρούσματα. «Έχουμε δει κατά καιρούς εισαγόμενα κρούσματα στο παρελθόν, αλλά συνήθως δεν εξαπλώθηκαν περαιτέρω», είπε. «Ωστόσο, νέα κρούσματα έχουν πλέον ανακαλυφθεί σε πολλές χώρες. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο».

Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς είναι έτοιμο

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποκαλεί την ευλογιά των πιθήκων «αναδυόμενη μολυσματική ασθένεια». Ωστόσο, ο ιολόγος Marc Van Ranst, ο οποίος « ανησυχεί εδώ και χρόνια » για τον ιό, επισημαίνει ότι η εταιρεία Bavarian Nordic έχει ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς που εγκρίθηκε πρόσφατα από την αμερικανική αρχή φαρμάκων FDA.

Ο FDA  ενέκρινε το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο του 2019 , λίγο πριν τον κορωνοϊό. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αγοράσει  13 εκατομμύρια από αυτά τα εμβόλια. Ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Sietske Bergsma απαντά: «Η ευλογιά στην εφημερίδα το πρωί, ένα εμβόλιο το απόγευμα. Αγαπήστε την επιστήμη!».

Μετά υπάρχει ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα. Οι υπουργοί υγείας της G7 θα εκπαιδεύονται σύντομα στη Γερμανία για ένα «επικίνδυνο» ξέσπασμα ιού. Αυτή τη φορά ο ιός της ευλογιάς, ο μεγαλύτερος αδερφός της Monkeypox. «Αλλά ευτυχώς, ο FDA είναι ήδη έτοιμος να μας σώσει με ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς», γράφει ο επίτιμος καθηγητής Wouter Keller.

Μπιλ Γκέϊτς

Πέρυσι τον Νοέμβριο, ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για τη βιοτρομοκρατία και  κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες  να προετοιμαστούν για αυτό με αυτό που αποκαλεί «παιχνίδια μικροβίων» ή ασκήσεις. Ο Γκέιτς είπε ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για μελλοντικές πανδημίες και – πολύ συγκεκριμένα – τρομοκρατικές επιθέσεις ευλογιάς επενδύοντας δισεκατομμύρια στην έρευνα.

Οι παγκοσμιοποιητές θα πάρουν τον έλεγχο των κυβερνήσεών σας

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στο RAIR Foundation USA, μια νέα αναθεωρημένη συμφωνία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στοχεύει να δώσει στον Μπιλ Γκέιτς και στον Γκάβι de facto πανδημία και επιτήρηση κυβερνητική εξουσία και στα 198 κράτη μέλη σε περίπτωση της επόμενης πανδημίας.

«Συμπτωματικά», ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς ζήτησε προηγουμένως τη στρατιωτικοποίηση και την ανάληψη του συστήματος υγείας το 2015. Σε άρθρο του New England Journal of Medicine (NEJM) , ο Γκέιτς ζήτησε μια παγκόσμια στρατιωτικοποιημένη υπηρεσία να σταθεί πάνω από όλα τα έθνη στη μάχη με τις πανδημίες. Είχε στο μυαλό του τη στενή συνεργασία με το ΝΑΤΟ. Οι κανονισμοί εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να παρακαμφθούν και να παρακάμψουν τα συντάγματα των κυρίαρχων κρατών. Επιπλέον, ο δισεκατομμυριούχος ζήτησε τη δημιουργία συστημάτων επιτήρησης και παρακολούθησης. Ο Γκέιτς θέλει τα Ηνωμένα Έθνη, οι χώρες της G7, το ΝΑΤΟ και η Παγκόσμια Τράπεζα να συνεργαστούν για να εφαρμόσουν την ιδανική του ομάδα απόκρισης.

Τον Απρίλιο του 2015, ο  Γκέιτς έδωσε ένα Ted Talk, το οποίο ονόμασε : «Το επόμενο ξέσπασμα; Δεν είμαστε έτοιμοι.” Από το λεπτό 5:30 και μετά, ο αυτόκλητος αρχηγός εξηγεί τις ιδέες του σχετικά με τη χρήση του στρατού για πανδημίες:

πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments