Αρχική Videos «Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα και θέλει να την καταστρέψει!»

«Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα και θέλει να την καταστρέψει!»

0

Επίθεση στον Τζορτζ Σόρος εξαπέλυσε μέσω του twitter ο Elon Musk. Ο δισεκατομμυριούχος που συχνά εκφράζει απόψεις οι οποίες προκαλούν έντονες συζητήσεις, με ένα πρόσφατο tweet του ανέφερε ότι ο Σόρος του θυμίζει τον Μαγνέτο, τον κακό από τη σειρά ταινιών X-Men που προσπάθησε να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ένας χρήστης διαφώνησε, υποστηρίζοντας ότι ο Σόρος έχει «καλές προθέσεις», αλλά εξαιτίας αυτών δέχεται επίθεση από όσους δεν συμφωνούν με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
«Υποθέτετε ότι έχει καλές προθέσεις. Δεν είναι έτσι. Θέλει να καταστρέψει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα», απάντησε ο επικεφαλής της Tesla σε αυτό.

Οι δραστηριότητες του Σόρος συχνά κριτικάρονται αρνητικά. Μιλούν για αυτόν ως οικονομικό κερδοσκόπο και, επιπλέον, τονίζουν ότι ασχολείται ενεργά με την πολιτική και τα ταμεία του έχουν κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι οργάνωσαν αλλαγή εξουσίας σε διάφορα κράτη. Ο ίδιος ο χρηματοδότης δεν αρνείται ότι τα χρήματά του βοήθησαν, συγκεκριμένα, στη διευθέτηση της Πορτοκαλί Επανάστασης στην Ουκρανία το 2004 και του Euromaidan το 2013. Σε ορισμένες χώρες, κατηγορήθηκε για παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις.

Στη Ρωσία , η «Open Society» και το «Open Society Assistance Fund» του Soros έχουν αναγνωριστεί ως ανεπιθύμητοι οργανισμοί από το 2015. Όπως δήλωσε η Γενική Εισαγγελία , οι οργανώσεις αυτές αποτελούν απειλή για τα θεμέλια της συνταγματικής τάξης της Ρωσίας και την ασφάλειά της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments