Αρχική Videos Ο Σον Πεν έδωσε το όσκαρ του στον Βολόντιμιρ Ζελένσκι

Ο Σον Πεν έδωσε το όσκαρ του στον Βολόντιμιρ Ζελένσκι

0

Δώρο το βράβειο όσκαρ του έδωσε στον Βολόντιμιρ Ζελένσκι ο Σον Πεν. Ο γνωστός ηθοποιός τον επισκέφθηκε για μια ακόμα φορά και τον χαρακτήρισε «μεγαλό του φίλο». Του είπε να κρατήσει το οσκαρ «μέχρι η Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία».

 

«Αυτό είναι για σένα… Όταν κερδίσεις, φέρε το πίσω στο Μαλιμπού. Θα νιώσω πολύ καλύτερα αν ξέρω ότι ένα κομμάτι μου είναι εδώ», είπε ο Πεν στον Ζελένσκι, σύμφωνα με ένα βίντεο που φέρεται να γυρίστηκε στο γραφείο του Ζελένσκι. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ανταπέδωσε το δώρο του Πεν, απονέμοντας του το παράσημο της αξίας για τη «σημαντική συμβολή στη διάδοση της Ουκρανίας στον κόσμο». Ο Πεν έχει εκφράσει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και έχει επανειλημμένα καλέσει τη διεθνή κοινότητα να στείλει περισσότερη βοήθεια στο Κίεβο. Ο 61χρονος ηθοποιός πήγε αρχικά στο Κίεβο λίγο πριν ξεσπάσουν οι μάχες στα τέλη Φεβρουαρίου για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το Vice Media για τον πόλεμο του Κιέβου ενάντια στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπεν Στίλερ συναντήθηκε επίσης με τον Ζελένσκι στο Κίεβο και μάλιστα τον αποκάλεσε «ήρωα» του. Αλλά και ο ηθοποιός Mark Hamill, ο οποίος υποδύθηκε τον Luke Skywalker στη σειρά ταινιών Star Wars, είπε ότι έστειλε πάνω από 500 drones στην Ουκρανία μέσω της πλατφόρμας συγκέντρωσης κεφαλαίων United24 της χώρας μόνο τον τελευταίο μήνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments