Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Σίνγκ «υπέγραψε» την νίκη για τον Διαγόρα!

Ο Σίνγκ «υπέγραψε» την νίκη για τον Διαγόρα!

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας υποδέχθηκε την Επισκοπή στο «Δημοτικό στάδιο Ρόδου», της οποίας επικράτησε με σκορ 1-0 για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League 2. Σίνγκ με κεφαλιά ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετή προσοχή στα αμυντικά καθήκοντά τους. Επιπλέον, σε δεύτερο χρόνο κοιτούσαν το πως θα «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Όσον αφορά τις ευκαιρίες που προέκυψαν στο πρώτο μέρος ήταν τρεις συνολικά. Βέβαια δεν βοηθούσε και ο επιβαρυμένος από την νεροποντή αγωνιστικό χώρος. Δύο καλές στιγμές ανήκαν στους φιλοξενούμενους, με τον Διαγόρα να απαντάει σε μία φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη ο «γηραιός» ήταν εμφανώς καλύτερος και μάλιστα έφτασε ξανά κοντά στο 1-0, αλλά ο τερματοφύλακας της Επισκοπής κράτησε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σίνγκ υπέγραψε την πολύ σημαντική επικράτηση του Διαγόρα.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης, ήταν για την Επισκοπή. Στο 11ο λεπτό, ο Eboh εξαπολύει δυνατό σουτ, το οποίο αναγκάζει τον Μπιντσή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια! Ενώ λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέα καλή στιγμή. Ο Ανδρικόπουλος βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και ο Νοικοκυράκης παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δίχτυα του Μπιντσή. Στο 41′ ήταν η σειρά του Διαγόρα να απαντήσει στις ευκαιρίες της Επισκοπής. Ο Μπαστιάνος εκτελεί ένα πολύ καλό φάουλ από αριστερά, η μπάλα καταλήγει στην περιοχή, η άμυνα της Επισκοπής δεν απομακρύνει, ο Κουϊρουκίδης εκμεταλλεύεται την αδράνεια, πλασάρει και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή απομακρύνεται όπως όπως από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση και ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο απόλυτο μηδέν (0-0). 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με πολύ καλό σουτ του Πολυχρόνη, το οποίο μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Μπιντσής. Στο 55′ ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Τοπάλ,  Κουϊρουκίδης και Πίσπας (που είχε περάσει ως αλλαγή πριν από λίγα λεπτά στην θέση του Τσιάντουλα), συνεργάζονται άψογα και ο τελευταίος με τρομερό δυνατό σουτ προσπαθεί να νικήσει τον Καλογεράκη, που κάνει απίστευτη επέμβαση με τα πόδια κρατώντας το 0-0! Λίγο πριν μπούμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, o Κουϊρουκίδης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Σίνγκ βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Τελικό σκορ 1-0. 

Διαιτητής: Κώστας Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης (Αθηνών) και Κώστας Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Τέταρτος διαιτητής: Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών)

Παρατηρητής διαιτησίας: Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Τοπάλ, Σίνγκ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μουμίν, Τσιάντουλας (46′ Πίσπας), Λαμπίρης (61′ Παραστατίδης), Κουϊρουκίδης (90+1′ Σάιμπερτ), Ζούνης (69′ Γιώργου), Μπαστιάνος (69′ Ραφαέλ).

Επισκοπή (Jasminko Velić): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Πολυχρόνης, Demethryus, Νοικοκυράκης, Τασιούλης, Ολιβέιρα, Eboh, Τσάβος, Tharcysio.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments