Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο σχεδιασμός της Αθλητικής Ακαδημίας για τη νέα χρονιά

Ο σχεδιασμός της Αθλητικής Ακαδημίας για τη νέα χρονιά

0
Dodekanisos

Από το Αθλητική Ακαδημία πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε δείπνο-απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε μεταξύ όλων των προπονητών της Αθλητικής Ακαδημίας και του προέδρου Σταυριανάκη Γιώργου και συζητήθηκαν οι προτάσεις και των δυο μερών ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:
α)Για το τμήμα ποδοσφαίρου: Η συμμετοχή της ομάδας μας στα αγωνιστικά πρωταθλήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ14 και η αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με σημαντικά έργα συντήρησης.
β)Για το τμήμα μπάσκετ: Η συμμετοχή στα πρωταθλήματα παίδων και mini και η συνέχιση της εντατικής δουλειάς των τμημάτων junior-pro mini-super mini με πολλούς φιλικούς αγώνες και τη συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά που θα διεξαχθούν στο νησί μας. Επίσης,θα γίνει συντήρηση του παρκέ και θα τοποθετηθούν καθίσματα σε όλη την εξέδρα του γηπέδου για την άνετη παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές.
γ)Για το τμήμα στίβου:Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η συμμετοχή των αθλητών μας σε όλα τα τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.
Ακόμη, υπεύθυνος εκγύμνασης του σωματείου μας, Σάββας Μπαούρης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κομμάτι της ενδυνάμωσης των αθλητών μας στο ανανεωμένο γυμναστήριο του συλλόγου μας.
Τέλος, η Αθλητική Ακαδημία θα ανοίξει τις πύλες της και σε όσα παιδιά διαμένουν σε γειτονικά χωριά του σχολείου μας και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στα αθλήματα του ποδοσφαίρου,του μπάσκετ και του στίβου,παρέχοντας τους σημαντικά κίνητρα και διευκολύνοντας τη μετακίνηση τους από και προς το Κολλέγιο Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments