Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ O Σαρταρίδης στο Rally Greece Offroad!

O Σαρταρίδης στο Rally Greece Offroad!

1
rally grevena
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή και του Ρόδιου οδηγού Θανάση Σαρταρίδη (Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης), αρχίζει αύριο στα Γρεβενά και ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου στη Φλώρινα ο διεθνής αγώνας Rally Grecce Offroad. Είναι ένας σπουδαίος αγώνας αντοχής στον οποίο θα πάρουν μέρος εκτός από τους Έλληνες οδηγούς, Τούρκοι, Ισραηλινοί, Ιταλοί και άλλοι. Ο Σαρταρίδης θα τρέξει με ένα Suzuki Vitara 1.6 στην κατηγορία Z2 normal. Συνοδηγός του θα είναι ο Δημήτρης Παρμπούνης, επίσης του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης. Είναι και η μοναδική ροδίτικη συμμετοχή και αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη τιμή για τον πολύ δραστήριο σύλλογο του νησιού μας. Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη διοργάνωση τα οποία τα έχουμε δανειστεί από το site http://www.4troxoi.gr/.
-To Rally Greece Off Road είναι διεθνής αγώνας τετρακίνητων αυτοκινήτων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας. Για το 2014 η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Οι διαδρομές του αγώνα είναι στους Νομούς Γρεβενών και Φλώρινας. Να σημειώσουμε ότι το RALLY GREECE OFFROAD είναι ο μοναδικός αγώνας του είδους του στην Ελλάδα που οι Ειδικές Διαδρομές τελούνται σε δρόμους κλειστούς στη κυκλοφορία σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που πραγματοποιούνται σε ανοικτούς στη κυκλοφορία δρόμους. Για τρεις ημέρες από την Παρασκευή έως την Κυριακή και από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε διαδρομές συνολικού μήκους 830χλμ εκ των οποίων τα 430 χλμ. αποτελούν τις λεγόμενες Ειδικές Διαδρομές. Συνολικά 13 Ειδικές Διαδρομές εκ των οποίων 8 είναι διαφορετικές. Η μεγαλύτερη Ειδική έχει μήκος 56 χλμ.
sartaridis

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christel
Christel
9 years ago

I am geneгally proud of tɦese twеlve amazing boys.
Executing ɑll factors іn ѕuch a thigh occasions neeԀ tօ be challenging and tiring but thank you fօr enduring properly аnd makung me like all of you fɑr mοre and
faг mߋrе. Juѕt hɑve ɑ verу good relaxation аnd yoս
should not get sick. Yߋu knoա you always be EXOstans inspiration~ EXO аre jjang!
EXO saranghae