Ο Σάλλιβαν επίσημα στην Καλαμαριά

0
salivan
Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης έγινε ο Κρις Σάλλιβαν αφού εντάχθηκε και επίσημα στη ομάδα της Καλαμαριάς όπου δοκιμαζόταν εδώ και λίγο καιρό. Το news12.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που εκτός του ότι επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στο σύλλογο και στη Γ΄Εθνική κατηγορία μας μίλησε και για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής.

– Κρίς πως αισθάνεσαι που θα αγωνιστείς σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας;
Aισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος, ήταν κάτι που περίμενα καιρό.

-Kαι πως είναι τα πράγματα εκεί ; Πως σε υποδέχτηκαν οι συμπαίχτες σου;
Όλοι είναι πολύ φιλικοί από τον προπονητή μου κ. Παλατζίδη μέχρι τους συμπαίχτες μου.

Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεσαι σε αυτή την κατηγορία;
Ναι είναι η πρώτη μου φορά…είναι το πρώτο μου επαγγελματικό συμβούλιο.

Πιστεύεις ότι πρέπει να δουλέψεις περισσότερο τώρα;
Σε κάθε επίπεδο πρέπει να δουλεύεις, απλά όσο μεγαλώνει η κατηγορία οι απαιτήσεις αυξάνονται που αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσπάθεια και περισσότερες ώρες προπόνησης.

Ποιες δυσκολίες πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσεις;
Εντάξει θα αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία για πρώτη φορά οπότε αυτό σίγουρα είναι μια νέα αρχή και ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη. Οι δυσκολίες που θα έχω να αντιμετωπίσω είναι κυρίως αγωνιστικά αφού έχω να διεκδικήσω βασικό ρόλο στην εντεκάδα και καλούμαι να παίζω ενενήντα λεπτά κάθε εβδομάδα.

Αν του χρόνου είχες μια καλή πρόταση από ομάδα της Ρόδου θα το σκεφτόσουν να γυρίσεις πίσω;
Κανείς δε ξέρει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον…Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να έχω μια καλή χρονιά φέτος και όσο για του χρόνου βλέπουμε.

Ποιο είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο του Κρις Σάλλιβαν;
Όπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έτσι και εγώ θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Από κει και πέρα θέλω να αγωνιστώ για την πατρίδα μου την Αυστραλία κάτι που είναι διακαής πόθος μου.

Οπότε πολύ πιθανόν να φύγεις και για το εξωτερικό κάποια στιγμή…
Στην Αυστραλία σκοπεύω να πάω το επόμενο καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν τα σχέδια μου είναι να μείνω στην Ευρώπη και να παίξω μπάλα.