Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Σαλαμαστράκης στον Φοίβο!

Ο Σαλαμαστράκης στον Φοίβο!

14
salamastrakis
Dodekanisos

O Φοίβος είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Γιώργου Σαλαμαστράκη! Είναι κάτι που ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα η διοίκηση της ομάδας της Κρεμαστής. Ο παίκτης μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Φοίβου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Σαλαμαστράκη, 33 ετών, ο οποίος και θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΦΟΙΒΟΥ. Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ανήκει πλέον στην οικογένειά μας και ασχολείται με τον αθλητισμό από τα 13 χρόνια.
«Είναι μία νέα αρχή για μένα. Αλλάζω σελίδα», ανέφερε ο νέος αμυντικός παίκτης του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, συμπληρώνοντας ότι, εύχεται να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, εξέφρασε και τη χαρά του που θα αγωνίζεται, έχοντας ως προπονητή του τον Κώστα Πάττα, με τον οποίο κατά το παρελθόν ήταν συμπαίκτες.
Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, καλωσορίζει τον Γιώργο Σαλαμαστράκη, στη μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ και του εύχεται τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα».

Στο Φοίβο και ο Μαίλης

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κρεμαστής, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Ρεϊση Μαϊλη, 35 ετών, που ασχολείται με τον αθλητισμό από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Ο Ρεϊσης Μαϊλης, κατάγεται από την Κρεμαστή και είχε αγωνιστεί με τον ΦΟΙΒΟ το 1994, στα 14 έτη του, οπότε και έκανε το ντεμπούτο του.

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς που έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στο ΦΟΙΒΟ», δήλωσε ο Ρεϊσης Μαϊλης, ενώ πρόσθεσε ότι, εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους και υπομονή από τον κόσμο του ΦΟΙΒΟΥ, για μία νέα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Διοίκηση του ΦΟΙΒΟΥ Κρεμαστής, από τη δική της πλευρά, καλωσορίζει τον κεντρώο παίκτη στην οικογένεια του και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skai
skai
9 years ago

ραψε το τρυπιο παντελονι σου..ουστ

rodos
rodos
9 years ago

μαρμελαδα όχι στα αυτια ,για να ακους τον τερματοφυλακα

leon
leon
9 years ago

mexri ton dekevri to poly.meta xoris frago pios ton eide ton panai.ektos kai an trypitheikai pali opos ston diagora.

ok
ok
9 years ago

κυριε δελαπορτα σε παρακαλω υποχωρησε και αναδειξε τον ανδρικο αντιπροεδρο στο ιστορικο σωματιο που λεγεται φοιβος !!!

rodi
rodi
9 years ago

εχετε καταλαβει εκει στον διαγορα οτι ειστε το πιο αχωνευτο σωματειο που υπαρχει στο νησι?ουτε νεοι που εχουν μαθει θελουν να ερθουν και οι παλιοι σας εχουν για φτυσιμο!!!για ψαχτειτε λιγο!!!

IALYSARA
IALYSARA
9 years ago

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

IALYSARA
IALYSARA
9 years ago

η πιο ευκολη μεταγραφη του φοιβου,γιατι απλα δεν τον ηθελε αλλος.

....
....
9 years ago

[quote name=”rodi”]εχετε καταλαβει εκει στον διαγορα οτι ειστε το πιο αχωνευτο σωματειο που υπαρχει στο νησι?ουτε νεοι που εχουν μαθει θελουν να ερθουν και οι παλιοι σας εχουν για φτυσιμο!!!για ψαχτειτε λιγο!!![/quote]
ESY EXEIS KATALAVEI OTI OUTE GIA FTYSIMO DEN SE EXOUME?

FONTAN
FONTAN
9 years ago

ντροπη σας ρε να κατηγορειτε τον Γιωργο, ξεχνατε την προσφορα του στην ομαδα οταν αλλοι λακιζαν. Σπαρταλης και Σαλαμαστρακης κρατησαν την ομαδα οταν πηγε να διαλυθει. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

rodos
rodos
9 years ago

ναι ρε τσαμπα επαιζε φετος .το χειροτερο πρωταθλημα εκανε μαζι με την παιχτουρα τον φαλακρα.

svb
svb
9 years ago

[quote name=”FONTAN”]ντροπη σας ρε να κατηγορειτε τον Γιωργο, ξεχνατε την προσφορα του στην ομαδα οταν αλλοι λακιζαν. Σπαρταλης και Σαλαμαστρακης κρατησαν την ομαδα οταν πηγε να διαλυθει. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ[/quote]
spartalis kai salamastrakis eitan oi protoi pou tin ekanan.

IALYSARA
IALYSARA
9 years ago

που καταντησες του χρονου στην ομονοια γενναδιου

λζζζζζζζ
λζζζζζζζ
9 years ago

[quote name=”svb”][quote name=”FONTAN”]ντροπη σας ρε να κατηγορειτε τον Γιωργο, ξεχνατε την προσφορα του στην ομαδα οταν αλλοι λακιζαν. Σπαρταλης και Σαλαμαστρακης κρατησαν την ομαδα οταν πηγε να διαλυθει. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ[/quote]
spartalis kai salamastrakis eitan oi protoi pou tin ekanan.[/quote]
Είσαι λάθος φιλαράκι αυτή έμειναν μέχρι το τέλος εάν θυμάσαι σε εκείνη την δύσκολη χρονιά στη βδομάδα εθνική. Αυτός που την έκανε πρώτος ήταν ο ζουρουδης που ήταν και πληρωμένος. Να τα λέμε σωστά τα πράγματα. Τα δύο αυτά παιδιά σίγουρα θα έφαγαν και πιστόλια στα δεδουλευμένα τούς

svb
svb
9 years ago

o zouroudis eixe parei metagrafi den tin ekane.aytoi tous eixe zitithei na paiksoun sta mparaz anodou gia a ethniki ki den pigan pou einai kai rodites,pige o skondras-poulopoulos mono nomizo.emathes ston kosmmo tis pistolies grizomali proin malia noumero.