Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ρούσσος έδωσε την νίκη στον Ιάλυσο κόντρα στην Επισκοπή

Ο Ρούσσος έδωσε την νίκη στον Ιάλυσο κόντρα στην Επισκοπή

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιάλυσο, καθώς νίκησε με 1-0 την Επισκοπή στο «Οικονομίδειο» στάδιο χάρη σε «χρυσό» γκολ του Άλμπερτ Ρούσσου, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και για τον Νότιο Όμιλο. Σε συνδυασμό με το χθεσινό εντός έδρας «στραβοπάτημα» της Καλαμάτας κόντρα στη Νίκη Βόλου (0-0), ο Ιάλυσος ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, ο Ιάλυσος από την αρχή του ματς, εισήλθε απόλυτα συγκεντρωμένος, σοβαρός, πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου την Επισκοπή. Η τακτική του Βαγγέλη Χαντέ απέδωσε καρπούς και στο 23ο λεπτό, έπειτα από τρομερή ενέργεια του Σκεντεράι, ο Ρούσσος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-0 για τον Ιάλυσο. Στον αντίποδα η Επισκοπή εμφανίστηκε αρκετά «μουδιασμένη» από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ουσιαστικά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους «τοξοβόλους» και γνώρισε «καθαρή» ήττα με 1-0.

Το φιλμ της αναμέτρησης: 

Στο 7ο λεπτό ο Σουμπασάκης σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του Ιάλυσου.

Ένα λεπτό μετά ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Ρούσσο, ο οποίος σούταρε ανεπιτυχώς και στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Γιώργου εξ επαφής έδιωξε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ ο Δημιζάς.

Στο 22’ ο Σουμπασάκης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γκέζου με την Επισκοπή να ζητάει πέναλτι.

Ο Ιάλυσος κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Σκεντεράι με τρομερή ενέργεια, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στο Ρούσσο και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 1-0.

Στο 41’ ο Ιάλυσος απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, για να διπλασιάσει το προβάδισμά του. Συγκεκριμένα ο Σκεντεράι προέβη σε σέντρα, ο Παπαδόπουλος υποδέχθηκε με άψογο κοντρόλ ανάμεσα σε δύο, για να αποκρούσει το δυνατό σουτ του ο Δημιζάς.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για την Επισκοπή. Στο 52’ ο Παναγιωτίδης δοκίμασε το πόδι του, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Ανδρούτσος.

Στο 69’ ο Νάνι βρήκε με φοβερή κάθετη μπαλιά τον Τσιριγώτη, αλλά στο τετ – α – τετ με τον Ανδρούτσο σημάδεψε άουτ. Φάση η οποία θεωρήθηκε μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

Στο 77′ ο Σκεντεράι γύρισε για τον Παπουτσογιαννόπουλο, αλλά εκείνος σούταρε διαγώνια σε άουτ.

Στο 86ο λεπτό ο Καρπαθάκης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος του ημικύκλιου της περιοχής και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημιζά. 

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Μαστραντωνάκης λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, τροφοδόητησε τον Παπαδόπουλο, εκείνος σούταρε διαγώνια από δεξιά, ο Δημιζάς απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Σκεντεράι από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Δημιζά που «μπλόκαρε».  

Διαιτητής: Βασίλης Στάμος (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημήτρης Παγουρτζής, Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά)

Τέταρτος: Κώστας Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Καντούτσης (83′ Τερζίου), Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος (83′ Σταθόπουλος), Ρούσσος (77′ Μανιώτης), Χατζησάββας (83′ Μαστραντωνάκης), Παπαδόπουλος, Γιώργου.

Επισκοπή (Γιάσμικο Βέλιτς): Δημιζάς, Καραγιάννης (45’ Βαρουξάκης), Λάμτσε, Ανδρέου (46’ Ανρικόπουλος), Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πoλυχρόνης, Σουμπασάκης (78′ Τσόφλιος), Λίμα, Ρότσα, Τσιριγώτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments