Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Ρουτζιέρης ρίχνει τους τόνους

Ο Ρουτζιέρης ρίχνει τους τόνους

0
diagoras_fasi
Dodekanisos

Η νίκη του Διαγόρα στην Βέροια, αυξάνει ακόμα περισσότερο την υπευθυνότητα τεχνικής ηγεσίας και παικτών, που θέλουν να έχει συνέχεια ο πετυχημένος δρόμος που έχουν χαράξει εδώ και επτά αγώνες. Οι κυανέρυθροι λειτουργώντας εκπληκτικά και πάλι αμυντικά, αλλά και δείχνοντας πώς υπάρχει τρόπος να φτάνουν στο γκολ, αφήνουν πίσω τον αγώνα της Βέροιας στον οποίο κέρδισαν με 2-1 και βλέπουν σοβαρά και με τον ίδιο τρόπο, τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας .
Θέλουν  την 13η αγωνιστική μέσα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, να φτάσουν στην νίκη και τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο την φετινή πολύ καλή πορεία που διαγράφουν, με τεχνικό της ομάδας τον Πέτρο Ρουτζιέρη
Ο προπονητής του Διαγόρα  αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στην Βέροια, έριξε αμέσως τους τόνους, λέγοντας πώς ¨ξεχνάμε από τώρα τον αγώνα του Σαββάτου πού πέρασε¨.
Χθες έδωσε ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν  και να ασχοληθούν και με άλλα θέματα που αφορούν τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Τα προβλήματα δεν λείπουν όμως από τον Διαγόρα, μετά από μια υπερπροσπάθεια, εν όψει μάλιστα και της δύσκολης συνάντησης του Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πιο συγκεκριμένα:
-Δεν θα αγωνισθεί έχοντας να εκτίσει ακόμα δυο αγωνιστικές, ο Γιώργος Σαλαμαστράκης .
-Για τον ίδιο λόγο δεν θα παίξει στον αγώνα αυτόν και ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο μάτς της Βέροιας .
-Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν θα είχε τετ α τετ με τον γιατρό της ομάδας, προκειμένου να εξακριβωθεί, πόσο σοβαρές είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό .
-Στον γιατρό πήγαν εξάλλου και οι Στάθης Προβατίδης και Σάββας Εξουζίδης. Ο πρώτος πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν αγωνίσθηκε στην Βέροια καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα του αγώνα του Σαββάτου, ενώ ο δεύτερος δεν ήταν απολύτως καλά παρότι ακολούθησε την αποστολή του Διαγόρα στην Βέροια.
-Στην Βέροια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Γιώργος Πουλόπουλος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο μάτς της 15ης αγωνιστικής στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, με τον Ιωνικό.
-Τέλος δεν επέστρεψε στην Ρόδο αλλά πήγε στον Πύργο, ο Νίκος Χατζόπουλος καθώς ήθελε να συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία την αγαπημένη του γιαγιά πού έφυγε από τα εγκόσμια την Παρασκευή το βράδυ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ , η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του, του εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια
Όλα αυτά τα προβλήματα βέβαια θα εξετασθούν  ένα ένα ξεχωριστά, από τον κ. Αντερσεν και φυσικά την τεχνική ηγεσία από την Τρίτη  που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να σημειωθεί, πώς χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε η συμπαράσταση του κόσμου, καθώς σκοπός είναι ο Διαγόρας να συνεχίσει τις επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους και να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments