Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο Ροδήλιος στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Ο Ροδήλιος στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

0
rodilios anaxorisi
Dodekanisos

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, διοργανώνει τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα στην Νέα Μάκρη Αττικής το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου.Στην φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 396 από 44 Σωματείαόλης της χώρας, μικροί αθλητές και αθλήτριες, από 8 έως 14 ετών, των κατηγοριών Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων.
Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για αθλητές και αθλήτριες των παραπάνω κατηγοριών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση με ότι καλύτερο διαθέτουν οι ακαδημίες των ομάδων, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους νεαρούς ποδηλάτες να ζήσουν ένα ποδηλατικό τριήμερο παρέα με τους φίλους τους αλλά και κάνοντας νέες γνωριμίες – φιλίες με τα παιδιά από τα υπόλοιπα σωματεία της χώρας.
Μία διοργάνωση όπου ο Ροδήλιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τις προηγούμενες χρονιέςκαι φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις.Οι καλά προετοιμασμένοι αθλητές του θα αγωνιστούν και φέτος δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που θα λάβουν μέρος:
Μίνι Μικρά Αγόρια
Παπαϊωάννου Βασίλειος
Κουφός Σωτήριος
Κούρος Κωνσταντίνος
Μίνι Μεγάλα Αγόρια
Κυπραίος Νικόλαος
Σαββάκης Μιχάλης
Παμπαίδες
Κουτούνης Αριστείδης
Μιαούλης Ιωάννης
Κασιώτης Δημήτριος
Κούρος Ιάκωβος
Μαλανδράκης Ανδρέας
Δράκος Νικόλαος
Σαββάκης Σταμάτιος
Παγκορασίδες
Ρέγκλη Μαρία

Το Δ.Σ. του Ροδήλιου τους εύχεται καλή επιτυχία!

Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Γιάννης Μαστορίδης, Δήμητρα Πατάπη, ο Πρόεδρος, Ταμίας και Έφορος εκδηλώσεως της ομάδας Γιάννης Παπασταματακης, Μιχάλης Μιαούλης και Ντίνος Κυπραίος καθώς και γονείς των αθλητών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments