Αρχική Αθλητικά νέα Ο Ρόχο επιχείρησε επίθεση με πυροσβεστήρα στους αντιπάλους

Ο Ρόχο επιχείρησε επίθεση με πυροσβεστήρα στους αντιπάλους [vid]

0
Πηγή: lacapital
Dodekanisos

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την χθεσινή συμπλοκή ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Μπόκα Τζούνιορς. Ο Μάρκος Ρόχο επιχείρησε να επιτεθεί με πυροσβεστήρα στους ανθρώπους της Ατλέτικο Μινέιρο. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Μάρκος Ρόχο έπιασε τον πυροσβεστήρα και αποπειράθηκε να τον πετάξει. Ωστόσο μέσα στο χάος επικράτησε για κάποια δευτερόλεπτα η λογική και οι άνθρωποι της Μπόκα τον απέτρεψαν.  

Θυμίζουμε πως η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε στα πέναλτι 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς. Έτσι η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε απέκλεισε τους «μποστέρος» στην φάση των 16 του Copa Libertadores. Μετά το σφύριγμα της λήξης όλοι οι άνθρωποι της Μπόκα ήταν εν βρασμώ ψυχής, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Σαν αποτέλεσμα προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια και οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων πιάστηκαν στα χέρια. Ενώ οι Αστυνομικές Αρχές χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και προέβησαν σε προσαγωγές ποδοσφαιριστών της Μπόκα. Συγκεκριμένα οκτώ προήχθησαν στο τμήμα εκ των οποίων και ο Μάρκος Ρόχο. 

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα της Αργεντινής έχασε την πτήση για την επιστροφή της. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε 10 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα. Ενώ η επιστροφή της αναμένεται να γίνει σήμερα.  

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments