Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο ΡΟΑ ευχαριστεί τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο ΡΟΑ ευχαριστεί τον Γιώργο Χατζημάρκο

0
Dodekanisos

Από τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης πήραμε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την σημαντικότατη απόφαση ανακατασκευής των 2 γηπέδων στην ιστορική έδρα του ομίλου στο «Ελλη», την κατασκευή ενός νέου χωμάτινου και την επάλειψη ακρυλικού στα πέντε green sets στο Καρακονερο.
Σημαντικότατο έργο καθώς οι γερασμένες Επιφάνειες των δυο γηπέδων στο κέντρο της πόλης λόγω φυσιολογικής φθοράς είχαν καταστεί επικίνδυνες ενώ η κατασκευή ενός νέου γηπέδου στο Καρακονερο θα αποσυμφόρησει λίγο τα γήπεδα επιτρέποντας σε περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το δημοφιλές άθλημα .
Η συγκεκριμένη ενέργεια της περιφέρειας είναι το επιστέγασμα μιας άψογης συνεργασίας που ξεκίνησε το 2015 με την συνδιοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του EUROTENNIS, πανευρωπαϊκό τουρνουά εργαζομένων στις κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης .
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έθεσε τις βάσεις για για τις επόμενες Συν διοργανώσεις ΡΟΑ Περιφέρειας .
Κάθε χρόνο (με εξαίρεση το 2020) το νησί φιλοξενεί 2 παγκόσμια τουρνουά (1 junior και 1 senior ) 1 τριεθνές ,2 εθνικά , 2 περιφερειακά και πλήθος τοπικών πάντα στην αρχή και το τέλος της τουριστικής περιόδου.
Οι πάντα ανοικτές πόρτες της περιφέρειας και οι δήλωσεις στήριξης στους εκπροσώπους και τα επιτελεία της ομοσπονδίας από τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Νίκο Νικολή αλλά και των προκατόχων του έδιναν την ώθηση που χρειάζονταν οι επισκέπτες μας ώστε να μας εμπιστευθούν τις μεγάλες αυτές διοργανώσεις .
Καμία από όλες αυτές τις διοργανώσεις προίκα για τα επόμενα χρόνια στο νησί δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την στήριξη του Περιφερειάρχη που έδωσε το στίγμα του τιμώντας τους τελικούς με την φυσική του παρουσία .
Σε συνέντευξη του στο Cosmote tv δήλωσε πως ο ΡΟΑ «δοκιμάστηκε εξετάστηκε και πέτυχε, εδώ έχουμε ένα success story» .
Εκ μέρους του ΔΣ, των μελών και των αθλητών του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments