Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο ΡΟΑ έκοψε την πίτα του (pics)

Ο ΡΟΑ έκοψε την πίτα του (pics)

0
Dodekanisos

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:30 ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης έκοψε την πίτα του με τα παιδιά των ακαδημιών, τα μέλη, τους φίλους και εκπροσώπους των τοπικών αρχών.
Η συμμετοχή του κόσμου για άλλη μια χρονιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση του προγράμματος των ακαδημιών μικρή ανάλυση της διάρθρωσης των τμημάτων και επίδειξη από τα μικρότερα παιδιά των ακαδημιών της προόδου και των δεξιοτήτων τους .

Την κοπή της πίτας ακολούθησαν βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν στους αγώνες το 2019 απο τους βουλευτές Δωδεκανήσου κυρίους Γιάννη Παππά, Νεκτάριο Σαντορινιό και Βασίλη Υψηλάντη και από τους περιφερειακούς συμβούλους Μπάρδο Χρήστο,Γιασιράνη Χαρούλα και Γλυνό Μανώλη ενώ στις δηλώσεις τους όλοι αναγνώρισαν την εκπληκτική πορεία του ομίλου τα τελευταία χρόνια με το τριεθνές τα 2 παγκόσμια τα δυο εθνικά τα δυο περιφερειακά και τα δεκάδες τοπικά Τουρνουά καθώς και το εντυπωσιακό πλήθος αθλητών στις ακαδημίες του.

Από πλευράς Δήμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι κύριοι αντιδήμαρχοι Καμπούρης Τηλέμαχος, Ταρασλιάς Κωνσταντίνος, Δράκος Στέφανος ο χωρικός αντιδήμαρχος Σπανός Τάσος , ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κύριος Ιωσηφ Δημήτρης, ο δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γλεντής Κωστας.

Ειδική βράβευση έγινε για τους Τσιγάρο Γιάννη και Πανάγο Ηλία για την δεύτερη θέση στο εθνικό διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών και στην Βικτώρια Παπαδοπούλου για τη μεγαλύτερη διάκριση της δεύτερης θέσης στο Μάστερ τουρνουά με τις 8 καλύτερες τενίστριες της χώρας Της κατηγορίας των 16 ετών.
Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Αντώνη Γιανικουρή και τους νικητές του τουρνουά ladder Rhodes Challenge ένας ετήσιος θεσμός για τα ενήλικα μέλη του ομίλου με περισσότερες από 80 συμμετοχές.

Μετά από 52 εβδομάδες και τα Μαστερς στις 3ες θέσεις έφθασαν οι Εμμανουηλ Σταμάτης και Μπιλιάς Μιχάλης ενώ στην δεύτερη θέση ο Γιωργος Φωκιαλης με κορυφαίο για το 2019 τον Ιάσωνα Μαρινάκη.
Για το τέλος οι άνθρωποι του συμβουλίου επεφύλασσαν σε όλους μια συγκινητική στιγμή καθώς ζητήθηκε από τον τέως πρόεδρο Δημήτρη Γιώρτσο να βραβεύσει τους « ηγέτες τενιστικής οικογένειας» δηλαδή το πρεσβύτερο μέλος οικογενειών που ασχολούνται ακόμα με το τεννις και δραστηριοποιούνται στον όμιλο 3 γενιές παππούς παιδιά εγγόνια .
Το τεννις είναι από τα λίγα αθλήματα που μπορούν να χαρίσουν τέτοιες συγκινήσεις ενώ η συνύπαρξη στο γήπεδο αυτών των τόσο διαφορετικών ηλικιών είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό τον ΡΟΑ εδώ και τόσα χρόνια .
Οι κύριοι Σπύρος Δελληγιάννης, Περπιρογλου Περικλης, Γενημανωλης Ιάκωβος, Κλουβας Γιώργος, Σείτης Γιάννης, Καστελοριζος Βασίλης τιμήθηκαν για την συμβολή τους στην παράδοση αυτή του ομίλου.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κύριος Αλέξανδρος Κολιαδης δεν θα μπορούσε να λείπει απο την εκδήλωση καθώς η συνεργασία με τον Ροα έχει σημαντικές προοπτικές και μέλλον .
Ειδική μνεία έγινε από τον πρόεδρο του ομίλου στον Εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο κύριο Νίκο Νικολή ο οποίος από την αρχή ενστερνίστηκε το όραμα των ανθρώπων του ΡΟΑ και δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει και να βοηθά στην συνδιοργάνωση των παγκόσμιων αλλά και την ένταξη στο πρόγραμμα της περιφέρειας την επισκευή των γηπέδων στην ιστορική έδρα του ομίλου στο Ελλη και την κατασκευή ενός νέου χωμάτινου στο Καρακονερο .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments