Αρχική Αθλητικά νέα Ο Ραδαμέλ Φαλκάο εξήγησε την ιδιαίτερη ιστορία του αριθμού «3»

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο εξήγησε την ιδιαίτερη ιστορία του αριθμού «3» [pic]

0
Dodekanisos

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο επέλεξε να αγωνίστει με τον αριθμό «3» στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Στο άκουσμα αυτό, προκλήθηκαν κάποιες αντιδράσεις από τους φιλάθλους. Ωστόσο ο Κολομβιανός επιθετικός «έλυσε» το ιδιαίτερο μυστήριο πίσω από την συγκεκριμένη επιλογή του. 

Σήμερα έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο, παρουσία 3.000 θεατών. Μπορεί ο αριθμός «3» να μην συνάδει για την θέση στην οποία αγωνίζεται, όμως ο Κολομβιανός εξήγησε την επιλογή του. 

Ειδικότερα τόνισε ότι με τον συγκεκριμένο αριθμό είχε διαπρέψει ο πατέρας του (Ραδαμέλ Γκαρσία), όταν αγωνιζόταν. Να σημειωθεί πως ο Φαλκάο έχασε τον πατέρα του πριν από δύο χρόνια. «Για τον πατέρα μου, ο αριθμός ”3” είχε τεράστια σημασία. Είναι σημαντικός και για εμένα, καθώς μου μετέδωσε το πάθος για αυτό το άθλημα. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τον έχω στην μνήμη μου, τώρα που δεν βρίσκεται μαζί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σαφέστατα η ποιότητα του Φαλκάο είναι αδιαμφησβήτητη. Ο αριθμός δεν παίζει κανέναν ρόλο, παρά μόνο η απόδοσοση εντός του γηπέδου. Η Ράγιο είχε ανάγκη από έναν επιθετικό με ευχέρεια στο γκολ. Κατά πως φαίνεται με την απόκτηση του 35χρονου στράικερ αυτό το πρόβλημα θα «εξατμιστεί»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments