Ο πρώτος αγώνας floorball

0
floorball2

O πρώτος αγώνας floorball, με όλους τους κανόνες, που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/2/2014 στο κλειστό του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ μεταξύ 2 ομάδων… Rodos Ancient Floorballers (Αρχαίοι Ρόδου) έναντι ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (εφήβων που διδάσκονται από τους προπονητές των Αρχαίων Ρόδου -Johan Vargas και David Sommarstrand και οι οποίοι έπαιξαν στην ομάδα των παιδιών)! Τα παιδιά του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ έχοντας προπονηθεί μόνο 2 μήνες στο άθλημα του floorball κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού! Με μουσική στην προθέρμανση και με κανόνες ενός αυθεντικού παιχνιδιού, ο αγώνας βάσει κανονισμών διήρκησε 3 ολόκληρα 20λεπτα, δίνοντας άρωμα πραγματικού αγώνα! Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, αφού η πρώτη περίοδος τελείωσε με σκορ 2-2, ενώ το σκορ μετά από αλλαγές τακτικής και των δύο ομάδων απογειώθηκε στην δεύτερη περίοδο με σκορ 10-7 υπέρ του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ. Φοβερός αγώνας με ομαδικό πνεύμα από όλους τους παίκτες!
Για την ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ : Κάσδαγλη Ειρήνη, Νικολάου Μιχαήλ-Άγγελος, Ταράλλης Δημήτρης, Τσίννας Κωνσταντίνος, Φαλτσέτας Χρήστος
Για την “Rodos Ancient Floorballers”: Μάνος Παπουρδάνος, Ελισάβετ Χαντζή, Χρήστος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Πεταλάς, Δημήτρης Καζούλης και Παύλος Φράνσις.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 15:30 για τα παιδιά και για τους μεγαλύτερους τις Κυριακές στις 5.

Aφήστε τα σχόλια σας

Please enter your comment!
Please enter your name here