Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ O πρόεδρος της ΕΟΠΕ στο κλειστό της Καλλιθέας

O πρόεδρος της ΕΟΠΕ στο κλειστό της Καλλιθέας

0
Dodekanisos

Παρουσία του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Στέφανου Κυριαζή και του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18/4 η επιθεώρηση των χώρων του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Φαληράκι, όπου θα διεξαχθεί το final-4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Οι δύο άνδρες συνοδεία τοπικών παραγόντων, αλλά και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άρτια φιλοξενία των τεσσάρων φιναλίστ, επιθεώρησαν τους χώρους των αποδυτηρίων, αλλά και όλες τις εισόδους του γυμναστηρίου, το οποίο είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει την Πέμπτη 19/4 τις προπονήσεις Ολυμπιακού (15.30-17.00), ΠΑΟΚ (17.00-18.30), Ηρακλής (20.00-21.30) και Παναθηναϊκό (21.30-23.00).

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση την Παρασκευή 18 Απριλίου 2018 από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 9π.μ. με 1μ.μ..

Η μόνη διαφορά θα είναι για αυτούς που θα έχουν κάνει την προεγγραφή στο Δημοτικό Κλειστό της Καλλιθέας. Θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Κοινοτικό Κατάστημα Καλυθιών.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Η είσοδος των αυτοκινήτων προς το κλειστό της Καλλιθέας θα γίνεται μόνο από το δρόμο που οδηγεί προς τις Καλυθιές, όπου υπάρχει η σήμανση για το γήπεδο. Το πάρκινγκ έχει ορισθεί, ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται το ΚΤΕΛ (200μ. περίπου μετά την είσοδο προς το γήπεδο, στην δεξιά πλευρά)

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 Δημαρχείο Ρόδου στις 18.30.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ “ΜΑΧΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία σε final-4 Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη τελική φάση του θεσμού. Οι “πράσινοι” στον ημιτελικό της Ρόδου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, θέλουν να ξαναπαίξουν στον τελικό μετά το 2010 στο Τροκαντερό όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολη περίοδο, καθώς αγωνίζεται για την παραμονή του στην κατηγορία στην VolleyLeague Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μαζί με το Αιγίνιο και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δίνουν τη δική τους “μάχη” για τα δύο εισιτήρια που θα τους κρατήσουν στην μεγάλη κατηγορία. Μετά από 3 αγωνιστικές στα πλέι άουτ, ο Παναθηναϊκός είναι στη τελευταία θέση με 3 βαθμούς, έναν λιγότερο από το Αιγίνιο και τον Εθνικό.

Ο Παναθηναϊκός, στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ενισχύθηκε με τρεις ξένους. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Βραζιλιάνοι ακραίοι ΓιονάταςΚαρντόσο,  ΕνρίκεΜπαταζίμ και ο Αμερικανός ΜάιλςΤζόνσον με στόχο να σωθεί η χρονιά.

Τελευταία παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου ήταν το 2010 στο Τροκαντερό, όταν νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό. Στους “πράσινους” τότε αγωνιζόταν ο Νίκος Σμαραγδής που είναι αντίπαλος του τώρα με τον Ηρακλή στον ημιτελικό.

Σωτήρης Πανταλέων: «Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα το παλέψουμε»

«Το δικό μας μυαλό είναι στα Playout, δεν είναι στο Κύπελλο. Ωστόσο η διοργάνωση της Ρόδου θα είναι μια ευχάριστη υποχρέωση την οποία θα εκπληρώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν μπαίνει αδιάφορος και αυτό θα κάνουμε και στη Ρόδο. Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να βρεθούμε στον τελικό. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και αυτό θα μας βοηθήσει. Θα το παλέψουμε»

Χρίστος Μπέλος: «Ευχάριστο διάλειμμα το Κύπελλο για το θρίλερ που ζούμε»

«Για μας αυτή η διοργάνωση θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα σε ένα έργο θρίλερ που βιώνουμε με την διαδικασία των πλέι άουτ. Δεν θα έχουμε άγχος και πίεση και θεωρώ ότι αν είμαστε ο Παναθηναϊκός τότε ο Ηρακλής είναι ένας αντίπαλος που μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αρκεί το τονίζω να είμαστε Παναθηναϊκός. Για κάθε αθλητή είναι κίνητρο η παρουσία του στον τελικό και όταν είσαι σε ένα σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός δεν μπορείς σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα να μην κοιτάς ψηλά».

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων που συνδιοργανώνουν, η ΕΟΠΕ και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είναι το εξής:

-Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

-Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pregame εκπομπή

17.00: Τελικός

 

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments