Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου O Ποσειδώνας συγχαίρει τις Μικτές

O Ποσειδώνας συγχαίρει τις Μικτές

0
mikti paidon
Dodekanisos

Τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ για την πρόσφατη επιτυχία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, συγχαίρει και δημόσια ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» θέλει να συγχαρεί την Ε.Π.Σ.Δ. για την επιτυχία των Ενωσιακών Ομάδων Νέων και Παίδων για την κατάκτηση της πρώτης θέσεις στον Όμιλο Αιγαίου του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τόσο τους ενωσιακούς προπονητές Θεόδωρο Θεοδώρου και Γιώργο Μποσγανά όσο και τους ποδοσφαιριστές των Μικτών Νέων και Παίδων για την διάκριση και την επάξια εκπροσώπηση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου σε πανελλήνιο επίπεδο.
Ελπίζουμε η επιτυχία αυτή να είναι μόνο η αρχή των μεγάλων διακρίσεων που θα επαναφέρουν το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο στη θέση που του αρμόζει και του αξίζει. Επιπλέον ευχόμαστε η συγκεκριμένη επιτυχία να αποτελέσει την απαρχή της δημιουργίας περισσότερων και καλύτερων ακαδημιών από τα σωματεία της Ε.Π.Σ.Δ. αφού το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας, βρίσκεται στις υποδομές τις οποίες θα πρέπει όλοι να εξασφαλίσουμε αν θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στο άμεσο μέλλον».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments