Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου O Ποσειδώνας απαντάει στους Ιππότες!

O Ποσειδώνας απαντάει στους Ιππότες!

3
poseidonas2
Dodekanisos

Θιγμένη από μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από την συνεργαζόμενη ακαδημία των Ιπποτών της Παλιάς Πόλης, νιώθει η ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου. Η διοίκηση μάλιστα του συλλόγου αποφάσισε να απαντήσει μέσω επιστολής της. Συγκεκριμένα:
«Στη σελίδα που φέρει το όνομα «Διεθνής ακαδημία ταλέντων ποδοσφαίρου» και παραπέμπει στους Ιππότες, κάποιος ανώνυμος κύριος με μία εντελώς απαράδεκτη ανακοίνωση, θίγει και προσβάλει το κύρος και την αξιοπιστία ενός ιστορικού σωματείου της Δωδεκανήσου που αποτελεί πλέον κόσμημα ήθους και προγραμματισμού ολόκληρου του νομού, ενώ ταυτόχρονα θίγει τις προσωπικότητες των παραγόντων μια ομάδας πρότυπο και προσβάλει ένα ολόκληρο νησί. Αναλυτικά η ανακοίνωση (τα ορθογραφικά λάθη ΔΕΝ ανήκουν σε εμάς αλλά στον συντάκτη)

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά όπου τους κοιτάξανε στα ματιά…αλά θα πω κάτι πολύ πικρό για να καταλάβουν τα παιδιά κάποια πράγματα…ο κ.Δανας μιλούσε με τον προπονητή της μικτής και του είπε αφού είναι τόσο καλή παίχτες της Καρπάθου γιατί δεν τους παίρνει στη μικτή? και απάντησε δε γίνετε γιατί είναι μεγάλη…τα συμπεράσματα δικά σας…άντρες με τα όλα τους».

Ο Ποσειδώνας Καρπάθου σαφώς δεν μπορεί να αφήσει όλα αυτά τα ψευδή και αναληθή δημοσιεύματα αναπάντητα και να δημιουργούν εντυπώσεις και ως εκ τούτου έχει προβεί δια μέσω του προέδρου του Δ.Σ. Γιάννη Βιτώρη στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Αγαπητοί,

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι στην σελίδα που ανήκει στις ακαδημίες ποδοσφαίρου των Ιπποτών, κάποιος αγνώστων λοιπών στοιχείων κύριος, με μία απαράδεκτη ανακοίνωση προσβάλει το σωματείο μας και θίγει το ήθος, την αξιοπιστία και την προσωπικότητα των παραγόντων του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Έχοντας χάσει το νόημα της ύπαρξης ακαδημιών και παιδικών πρωταθλημάτων, που δεν είναι άλλος από την καλλιέργεια του ήθους και του αισθήματος για «ευ αγωνίζεσθε» των παιδιών μας, εξαιτίας της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες, κάποιοι άνθρωποι και κάποια σωματεία αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό, τα παιδιά και τον τόπο μας.

Η πολιτική του σωματείου μας είναι να μην απαντάμε σε προκλήσεις και να μιλάμε με έργα και αληθινές πράξεις όταν κάποιοι άλλοι είναι καλοί στο να μιλούν και όχι στο να προσφέρουν. Όμως το αναληθές του περιεχομένου της συγκεκριμένης αναφοράς μας αναγκάζει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να παρουσιάσουμε την αλήθεια ως έχει χωρίς δικαιολογίες αφού οι δικές μας ακαδημίες δεν είναι μαγαζί και δεν προσπαθούμε με ψέμματα και δικαιολογίες να κρατήσουμε τους πελάτες μας. Για μας οι «πελάτες» είναι τα ίδια τα παιδιά και η αμοιβή μας τα χαμόγελα τους,

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα παίδων του Α.Σ.Κ. «Ποσειδών» είναι όλοι γεννημένοι από το 1999 και έπειτα με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν να μην ανήκουν ηλικιακά στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά σε χαμηλότερες,[ αφού έχουν γεννηθεί το 2002 ακόμα και το 2003. Το αν τα παιδιά μας έχουν ανάπτυξη και ύψος, γιατί ακόμα και για αυτό μας κατηγόρησαν δεν θα το σχολιάσουμε γιατί αγγίζει να όρια της γραφικότητας και θα σας παραπέμψουμε αν θέλετε να ελέγξετε ακόμα και το νερό του νησιού μας, μήπως και Περιέχει κάποιες «απαγορευμένες» ουσίες που συντελούν στο να ψηλώνουν τα παιδιά της Καρπάθου γρηγορότερα (αστείο το επιχείρημα, αστεία και η απάντηση του). Για να μιλήσουμε όμως σοβαρά, επανερχόμαστε στο θέμα και ξεκαθαρίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην ομάδα παίδων του Ποσειδώνα και λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣΔ πληρούν τα ηλικιακά όρια που προϋποθέτει το αρμόδιο όργανο και τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των διοργανωτών οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και πριν τη σέντρα των αναμετρήσεων για να γίνει η απαραίτητη ταυτοπροσωπία.

Για να κλείσουμε λοιπόν το θέμα θέλουμε να ενημερώσουμε ορισμένους κυρίους και ορισμένα σωματεία, ότι η εξαιρετική παρουσία της ομάδας μας δεν είναι προϊόν κλοπής και παρανομίας αλλά προϊόν σκληρής και ουσιαστικής δουλειάς, δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια, αφού η δουλειά της συγκεκριμένης «φουρνιάς» ποδοσφαιριστών έχει ξεκινήσει σχεδόν εδώ και μια πενταετία με αποτέλεσμα να γευόμαστε τώρα τους καρπούς των κόπων μας. Μάλιστα συγκεκριμένη ομάδα πριν φτάσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα του νομού έχει συμμετάσχει με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της σε τουρνουά επιπέδου Α’ Εθνικής σε Αθήνα και Κρήτη (Λίντο, Ρέθυμνο) αφού ο Ποσειδώνας έχει ως στόχο τα παιδιά να κερδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές και αθλητικές εμπειρίες.

Επιπλέον για να καταλάβουν ορισμένοι το ήθος μας και τον τρόπο που βλέπουμε τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στις αναπτυξιακές ηλικίες, θυμίζουμε σε κάποιους ότι πέρσι στα εντός έδρας παιχνίδια του παιδικού προσφέραμε σε όλες τις ομάδες που ήρθαν δωρεάν μετακίνηση και διατροφή σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα σωματεία.

Αντίθετα με τη δική σας άνανδρη επίθεση εμείς δεν βγήκαμε αν και μπορούσαμε με δημοσιεύματα να μιλήσουμε για την απαράδεκτη αντιπαιδαγωγική και αντιαθλητική συμπεριφορά σας στις αναμετρήσεις με τον Ποσειδώνα που σε καμία περίπτωση δεν προάγουν τον αθλητισμό και αποτελούν το χείριστο παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Τελειώνοντας ο Ποσειδώνας Καρπάθου ξεκαθαρίζει ότι είναι ένα σωματείο με απαράμιλλο ήθος το οποίο είναι διακριτό σε όλες του τις δραστηριότητες. Ωστόσο σας ενημερώνουμε ότι σε επόμενη ψευδή και προσβλητική αναφορά στο όνομα του συλλόγου μας θα κινηθούμε όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.

Ζητάμε από την ΕΠΣΔ να προφυλάξει την ομάδα μας αλλά κυρίως το ποδόσφαιρο μας αφού αυτές οι συμπεριφορές δεν προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις με ενδεχόμενα θύματα τα παιδιά μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών»

Ο πρόεδρος

Γιάννης Βιτώρης»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymos
Anonymos
10 years ago

POSEIDWNARA!!!

..
..
10 years ago

@@@@@@@@@@ vazetai pedia megaliteris hlikias kai vgenaite kai lete kai ante re

..
..
10 years ago

ntropi gia ta paidia twn allwn akadimiwn
auta pou lete einai psemata