Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ O ποδηλατικός γύρος της Ρόδου από τον Ροδήλιο

O ποδηλατικός γύρος της Ρόδου από τον Ροδήλιο

0
podilasia dromos
Dodekanisos

Το διήμερο 12 και 13 Απριλίου είναι προγραμματισμένος να γίνει ο επόμενος αγώνας του Αθλητικού Συλλόγου «Ροδήλιος». Πρόκειται για τον ποδηλατικό γύρο της Ρόδου, συνολικής απόστασης 160 χιλιομέτρων, τον οποίο στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος της Ρόδου. Οι κατηγορίες που θα ισχύσουν είναι Ανδρών και Εφήβων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα:
-Το Σάββατο 12 Απριλίου θα διεξαχθεί ο «Πρόλογος» που είναι ένας αγώνας ατομικής χρονομέτρησης 3.4 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 5μ.μ. στο Ακταίον και οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Οδός Παπανικολάου, δεξιά προς οδό Κω, Ενυδρείο, παραλιακά μέχρι ο άγαλμα του Διαγόρα, κυκλικά και επιστροφή από την οδό Παπανικολάου, Εθνικό θέατρο και τερματισμός στο Ακταίον.
-Την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας αντοχής (160 χιλιομέτρων). Η εκκίνηση θα δοθεί και πάλι από το Ακταίον (στις 9π.μ.) και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι:
Πλατεία Κύπρου, οδός Δημοκρατίας, Μεγάλου Κωνσταντίνου, Ρόδου – Λίνδου, Ροδίνι, Φαληράκι, Αρχάγγελος, Πυλώνα, Γεννάδι, δεξιά για Βάτι, Απολακκιά, Μονόλιθος, Σιάννα, Κρητηνία, Καλαβάρδα, Παραδείσι, Ιαλυσός, Κρητικά, Ψαροπούλα, οδός Παπανικολάου και τερματισμός στο Ακταίον.
-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
-Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Ακταίον.
-Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τρίτη 8 Απριλίου στις 7μ.μ. στο φαξ 2241066751 ή στο email info@rodilios.gr
Έπαθλα
Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης.
1ος νικητής 300 ευρώ
2ος νικητής 200 ευρώ
3ος νικητής 100 ευρώ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Ροδήλιος» θα καλύψει τη διαμονή και την διατροφή για τους αθλητές που θα έρθουν στο νησί μας από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Πληροφορίες : Ιωάννης Παπασταματάκης 6944633636

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments