Αρχική Videos “Ο πληθυσμός μας δεν αναπαράγεται, να αγκαλιάσουμε τους μετανάστες”

“Ο πληθυσμός μας δεν αναπαράγεται, να αγκαλιάσουμε τους μετανάστες”

0
Dodekanisos

Νομική αμνηστία για όλους τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στις Ηνωμένες  Πολιτείες, ζήτησε ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Chuck Schumer. Μεταξύ άλλων, η δήλωση του η οποία αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, έχουμε έλλειψη εργαζομένων. Έχουμε έναν πληθυσμό που δεν αναπαράγεται μόνος του με το ίδιο επίπεδο που είχε παλιά. Ο μόνος τρόπος για να έχουμε ένα υπέροχο μέλλον στην Αμερική είναι αν καλωσορίσουμε και αγκαλιάσουμε τους μετανάστες».

Ο ίδιος αναφέρεται σε 11 εκατομμύρια, ίσως και παραπάνω μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα χωρίς χαρτιά. Έκανε λόγο μάλιστα και για την ιθαγένεια κάτι που όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς θα μπορεί να ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτούς τους ανθρώπους να έχουν το δικαίωμα ψήφου, οπότε θα προστεθούν νέοι ψηφοφόροι στο εκλογικό σώμα. Παράλληλα μια τέτοια εξέλιξη αν γίνει, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Αμερική καθώς μιλάμε ουσιαστικά για μια εν μέρει αντικατάσταση πληθυσμού με ότι αυτό συνεπάγεται.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments