Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά!

Ο πήχης μπαίνει πολύ ψηλά!

6
rodos neosxima
Dodekanisos

Αποφασισμένος να οδηγήσει τη Ρόδο σε πολύ μεγάλες επιτυχίες είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΣ Ρόδου, επιχειρηματίας κ. Αυγουστίνος Γιακάϊ. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, μια ημέρα μετά το χρίσμα που του έδωσε ομόφωνα η γενική συνέλευση του σωματείου. Ο κ. Γιακάϊ μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Γενικώς είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ αλλά να δουλεύω. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πάρα πολύ για να δούμε τη Ρόδο ψηλά. Ο μεγάλος μας στόχος για φέτος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από του χρόνου όμως θα μπούμε πολύ δυναμικά και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τη Ρόδο πολύ ψηλά. Φυσικά αν κάτι μεγαλύτερο έρθει και από φέτος δεν θα πούμε και όχι. Θα κοιτάξουμε που θα είμαστε τον Δεκέμβριο και αν κριθεί απαραίτητο θα προβούμε στην απαραίτητη ενίσχυση Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε το …χρονιά και κατηγορία μέχρι και τη Super League όμως δεν χρειάζεται να το λέμε. Πρέπει να δουλέψουμε επαναλαμβάνω πολύ σκληρά για να το πετύχουμε. Πρέπει και οι αρχές και οι φορείς του τόπου να σταθούν δίπλα σε αυτή την ομάδα για να την βοηθήσουν».
Ο κ. Γιακάϊ πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Μπορούμε να εγγυηθούμε στον κόσμο ότι εμείς θα φροντίσουμε να μην λείψει τίποτα από την ομάδα και να λειτουργήσει κανονικά και απερίσπαστα χωρίς προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Βασικός μας στόχος επίσης είναι να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και κυρίως τις οικογένειες. Οι εξέδρες πρέπει να γεμίσουν. Φιλοσοφία μας είναι να στηρίξουμε και τις Ακαδημίες μας. Θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με το ντόπιο στοιχείο. Θα το στηρίξουμε και θα προωθήσουμε τα παιδιά που το αξίζουν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
p-oll
p-oll
7 years ago

ο πηχης εχει δυο θεσεις…οριζοντια και καθετα…για φετος τον βλεπω οριζοντια του χρονου ομως ειναι καθετος και χωρις λιπαντικο !!ο προγραματισμος καθε σοβαρης ομαδας ξεκιναει ενα χρονο πριν αλλα που να τα πεις εδω αυτα σε κοιτανε σαν εξωγηινο !!!!!προγραματισμος 5ατιας ??? χαχχαχαχαχα…ανεκδοτο !!!!!

Ροδος
Ροδος
7 years ago

Εσυ βλακακο που βλεπω ξερεις απο καθετους πήχες χωρις λιπαντικο και τετοια κατσε πανο στον πηχη και μην μιλας και ασε τους ανθρωπους να δουλεψουνε γιατι απο κατι ανθρωπους σαν και εσενα εχει καταντησει το ποδοσφαιρο μας ετσι..ολο ιδεες και τετοια.

Ελαφαρα ξανά ψηλά
Ελαφαρα ξανά ψηλά
7 years ago

Κ. Αυγουστίνο, είμαστε μαζί σου! Εδω και πολλα χρονια έχεις αποδείξει σε αυτό τον τόπο ότι εισαι ο καλύτερος σε αυτό που κανεις.. Και για να προλάβω μερικούς, ο άνθρωπος ειναι πιο Ροδίτης απο παρά πολλούς “Ροδίτες”.. Εύχομαι καλη επιτυχία σε σένα και την ομάδα μας.. Ξανά ψηλά..

Pixis
Pixis
7 years ago

Ton mono pixi pou mporei na valete psila einai o pixis o hlias

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Χαλαρωστε λιγακι και μην περνετε ληγμενα! Κανουν κακο στην υγεια!!!

p-oll
p-oll
7 years ago

ληγμενα παιρνουν οι μισοι και βαλε παραγοντες μας που νομιζουν οτι τοπικο ισον με τσαμπιονςλινκ και οι μεγαλες ομαδες μας παντα εχουν ημερομηνια ληξης!!! τι ειναι ο διαγορας χωρις χρυσοχοιδη ??? τι ειναι ο ιαλυσος χωρις χατζηνικητα ?? καλα η ροδος ειναι κατι σαν την ζωνη του λυκοφωτος ενα απροσδιοριστο πραγμα που μια εχει μορφη και μια φαντασμα ..απιστευτη !! δεν μπορουν κυριοι οι λιγοι στα πολλα πρεπει να ειναι πολλοι με λιγα μονο τοτε θα σταθουμε !!!!