Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Περαντινός έδωσε τη λύση (pics)

Ο Περαντινός έδωσε τη λύση (pics)

0
3
Dodekanisos

Η Ρόδος ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών στο γήπεδο της Παστίδας για την 18η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Τα «ελάφια» είχαν τα ηνία του αγώνα, κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα και κυνηγούσαν το γκολ, όμως δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα έμεινε ίδια και τελικά το γκολ της νίκης για τους «πράσινους» ήρθε στο 72’ με τον Περαντινό. Ο Ηρακλής Μαριτσών απείλησε ελάχιστα κυρίως από στημένες φάσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 14’ ο Διακανθός έκανε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Ο ίδιος παίκτης μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γρύλλη σούταρε ξανά (17’). Στο 18’ ήταν η σειρά του Ηρακλή να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαζουράκη όμως μπλόκαρε ο Πόγιας. Σαρικάς και Διακανθός σούταραν στο 27’ και στο 29’ αντίστοιχα αλλά απέκρουσε ο Αναγνώστου και στις δυο περιπτώσεις. Στο 34’ ο Κατσιμπράκης έκανε ωραίο σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 14’ σούταρε ο Βασιλώτος όμως ο Πόγιας έδιωξε σε κόρνερ. Ο Στεφανίδης έκανε δύο σουτ χωρίς να βρει δίχτυα (στο 67’ και στο 70’). Στο 72’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Διακανθού και λάθος του τερματοφύλακα, ο Περαντινός από ευνοϊκή θέση δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την Ρόδο (0-1). Στο 76’ ήταν η σειρά του Τρέχα να σουτάρει χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον επιθυμητό στόχο. Στο 79’ ο Μανωλάς απείλησε από απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία και κατέληξε άουτ.
Από τον Ηρακλή Μαριτσών ξεχώρισαν οι Μουζουράκης και Βασιλώτος. Από την ομάδα της Ρόδου καλύτεροι ήταν οι Διακανθός, Στεφανίδης και Περαντινός.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μάχλης, Ροδίτης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αναγνώστου, Φύλλης, Χατζημανώλης (75’ Κώτης), Μανωλάς, Κρητικός, Μάργαρης, Βασιλώτος, Μουζουράκης (32’ Τσαλώλης), Πιστόλας (48’ Βασιλώττος), Αυγενικός, Τσέλιου (50’ Σαββιδάκης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πόγιας, Κοτζιάς, Κατσιμπράκης, Τσιλιμίγκας, Πελεκάνος (38’ Λικομέτι), Γρύλλης, Διακανθός, Περαντινός, Στεφανίδης, Ρόσι (82’ Σαββέλος), Σαρικάς (Τρέχας 63’)

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/iraklis_rodos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments