Αρχική Αθλητικά νέα Ο Πέδρο πήρε την τέλεια εκδίκηση από τον Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Πέδρο πήρε την τέλεια εκδίκηση από τον Ζοζέ Μουρίνιο [vids]

0
Dodekanisos

Η Λάτσιο επικράτησε 3-2 της Ρόμα στο «Derby della Capitale», στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Serie A. Ο Πέδρο σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και πήρε την τέλεια εκδίκηση κόντρα στον Ζοζέ Μουρίνιο

Στις 15 Μαΐου ο Πέδρο είχε πετύχει το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» είχαν θριαμβεύσει με σκορ 2-0 επί της Λάτσιο στο «Derby della Capitale».

Το γκολ του Πέδρο στην νίκη της Ρόμα με 2-0 κόντρα στην Λάτσιο

Έχοντας μία τεράστια καριέρα γεμάτη τίτλους πίσω του, σε Μπαρσελόνα και Τσέλσι, ο Πέδρο στα 34 του πίστεψε πως θα συνέχιζε στην Ρόμα. Στην πρώτη χρονιά του δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, καθώς μέτρησε 40 συμμετοχές και έξι γκολ. Όλα καλά μέχρι που στην ιστορία ενεπλάκη ο Ζοζέ Μουρίνιο. 

Ο «Special One» άφησε τον Ισπανό εκτός προετοιμασίας. Την ίδια στιγμή η διοίκηση τον είχε ενημερώσει ότι δεν είναι στα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Τότε η αιώνια εχθρός της Ρόμα, η Λάτσιο άδραξε την ευκαιρία και ο Πέδρο υπέγραψε ως ελεύθερος στους «αετούς». Δεν χρειάστηκε όχι απλώς να μετακομίσει αλλά ούτε καν να αλλάξει πόλη ο πρώην άσσος της Μπαρσελόνα.

Χθες, ο Πέδρο ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Λάτσιο στο 3-2 κόντρα στη Ρόμα. Ήταν το πρώτο προσωπικό γκολ του Ισπανού με τη φανέλα των «λατσιάλι». Φυσικά ο Πέδρο πανηγύρισε κανονικά το γκολ που σημείωσε. Μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του 34χρονου κόντρα σε ομάδα που προπονεί ο Πορτογάλος τεχνικός. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments