Αρχική Αθλητικά νέα Πατέρας ακούει στο ραδιόφωνο αγώνα δίπλα στο μνήμα του υιού του

Πατέρας ακούει στο ραδιόφωνο αγώνα δίπλα στο μνήμα του υιού του

0
sombrero.gr
Dodekanisos

Ήταν Ιούνιος του 2016 όταν ο 19χρονος Nahuel Pérez είχε ταξιδέψει παρέα με τέσσερις φίλους – τον Gastón Cajal, τον Fernando Andrada και τον Juan Carlos Grollimund και τον Jorge Manovich για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Τότε, η San Martín de Tucumán έπαιζε εναντίον της Libertad de Sunchales. Οι δύο σύλλογοι έδιναν αγώνες μπαράζ για την άνοδο. Ωστόσο, οι παρέα των φίλων κατά την επιστροφή τους, είχαν μια σφοδρή σύγκρουση με ένα φορτηγό. Η πρόσκρουση δυστυχώς είχε προκαλέσει τον θάνατο στους τέσσερις από τους πέντε της παρέας. Ένας εξ αυτών ήταν ο Nahuel Perez. Ενώ ο μοναδικός επιζών είναι ο Jorge Manovich. 

Σε μία φωτογραφία που διαδόθηκε σχεδόν αστραπιαία στον κόσμο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζεται ο πατέρας του Nahuel δίπλα στον τάφο του υιού του να ακούει από το ραδιοφωνικό το παιχνίδι κόντρα στην Deportivo Maipú. Η San Martin de Tucumán κέρδισε με 2-0. 

Σύμφωνα με τα διάφορα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, ο πατέρας του ο Nahuel είναι και εκείνος φίλαθλος της San Martín. Και τώρα που η ομάδα του Tucumán βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και κοντά στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή, αποφάσισε να πάρει το ραδιόφωνό του μόνο και μόνο για να «μοιραστεί» το συναίσθημα του να παρακολουθείς έναν αγώνα (πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται με νίκη της ομάδας σου) μαζί με τον γιο του. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το παρακάτω κείμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments