Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ο πατέρας και ο φίλος όλων!»

«Ο πατέρας και ο φίλος όλων!»

0
vaios mathios
Dodekanisos

Συγκινητική ήταν η ομιλία του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Βάιου Γαμβρούδη κατά την διάρκεια της τελικής φάσης του seven side στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Η διοργανώτρια αρχή, έδωσε στην οικογένεια του αείμνηστου Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου μια αναμνηστική πλακέτα (την παρέλαβε ο γιός του Ματθαίος) σαν ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γαμβρούδης στον λόγο του:
«Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου
Ο Οικογενειάρχης, Ο Πατέρας, Ο Φίλος, Ο επιστήμονας, Ο Γιατρός , Ο Παράγοντας, Ο Δάσκαλος, Ο Πρόεδρος μας.
Ο αείμνηστος που συνέδεσε το όνομα του, με την ιστορία, την πορεία, και την εξέλιξη της Ένωσης. Ήταν ήρεμη, υπομονετική, δραστήρια, και τολμηρή δύναμη της ένωσης. Ακούραστος, αδέκαστος, Αντικειμενικός, όπου προσέφερε της ανιδιοτελείς υπηρεσίες του σε αυτό του αγαπούσε, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Εκμυστηρεύονταν στους συνεργάτες του και τους έλεγε, ότι ο αθλητισμός είναι η ζωή μου, είναι ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου, και της ψυχής μου, που προκαλεί όσους εμπλέκονται να δημιουργήσουν και να δημιουργηθούν.
Ο πατέρας και ο φίλος όλων των παραγόντων, που με τις καθημερινές ανησυχίες και αγωνίες που είχε προσπαθούσε να βρει και να δώσει λύσεις στα προβλήματα τους.
Από το 1989 προστέθηκε το όνομα του στην Ε.Π.Σ.Δ. με μεγάλη δραστηριότητα από όλες τις θέσεις που του ανατέθηκαν. Υπήρξε μέλος επιτροπών της Ε.Π.Ο.
Από τα πρώτα χρόνια της ανάδειξης του με το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, το αγάπησε, το έμαθε, το σεβάστηκε. Έμαθε τους κανονισμούς και έγινε η αστείρευτη πηγή οποιασδήποτε πληροφορίας προς όλους μας. Για εμάς που θέλαμε να πληροφορηθούμε και να ενημερωθούμε για το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρόθυμος να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και πληροφορίες. Ήταν συζητήσιμος και επεξηγηματικός με όλους.
Κάποιοι από εμάς είχαμε την τύχη να μαθητεύσουμε δίπλα του, δείχνοντας μας, τον σωστό δρόμο με συμβουλές και υποδείξεις. Μας έμαθε πώς να καταθέτουμε τις οπαδικές και τις πολιτικές μας ταυτότητες έξω από τα γραφεία της Ένωσης. Ήταν ο Δάσκαλος μας. Έλεγε σε εμάς τους νέους, να μπούμε στην ένωση και να δώσουμε κύρος στην καρέκλα που θα καθίσουμε και όχι το αντίθετο.
Ο αείμνηστος στις 6/5/1989 εκλέγετε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αναλαμβάνει πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής.
Το 1995 αναλαμβάνει προσωρινά Πρόεδρος της ένωσης μέχρι της εκλογές του 1996 με Πρόεδρο τότε τον αείμνηστο ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ, όπου ο ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ αναλαμβάνει Α΄ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής.
Το 1999 αναλαμβάνει ξανά Πρόεδρος.
Επί προεδρίας του Μιχάλη Βεργωτή, ο Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει Πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής.
Το 2009 επανεκλέγεται και αναλαμβάνει τον Προεδρικό θώκο της Ένωσης μέχρι τον άδικο χαμό του.
Έδωσε στις γενικές συνελεύσεις της Ε.Π.Ο. την απαραίτητη οντότητα που ταίριαζε στην Ένωση μας.
Ότι και να πούμε σήμερα εδώ, είναι λίγα, μπροστά στην ανιδιοτελή προσφορά του Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής η Διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να ονομάσει το SEVEN SIDE ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ένα τουρνουά αφιερωμένο στην μνήμη του, που σκοπό έχει να θεσμοθετηθεί και να πραγματοποιείτε κάθε χρόνο. Το SEVEN SIDE σηματοδοτεί την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ένωσης και των ομάδων της δύναμης της ένωσης.
Συνεχίζουμε εμείς , τα δικά σου παιδία, όπως μας αποκαλούσες, να προσφέρουμε με τον ίδιο ζήλο.
Όλοι εμείς, οι ενασχολούμενοι με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, παλιοί και νέοι παράγοντες σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, για αυτά που έχεις προσφέρει, για αυτά που με έχεις διδάξει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments